ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμπάκα: To μυστήριο με την ανακοίνωση του σούπερ μάρκετ και οι πελάτες με... κορονοϊό

Καλαμπάκα: Πώς μια ανακοίνωση σούπερ μάρκετ... αποκάλυψε πελάτες με κορονοϊό

Καλαμπάκα: Η ανακοίνωση που τρόμαξε τους πάντες, αλλά δεν αποδεικνύεται με ντοκουμέντα 

Ένα παράξενο και συνάμα ανησυχητικό περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tameteora, σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύθηκαν σε τοπικά site πελάτης τη στιγμή που ψώνιζε, είδε μέσα στο σούπερ μάρκετ μια γνωστή του που ήξερε ότι νοσεί από κορονοϊό. Ο πελάτης αμέσως πήγε στην υπεύθυνη του καταστήματος και ανέφερε το περιστατικό. Κυκλοφόρησε λοιπόν ο ισχυρισμός ότι σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα πως υπήρχε στο χώρο πελάτισσα που είχε νοσήσει με COVID-19. Στην ανακοίνωση ζητήθηκε από την εν λόγω πελάτισσα να εξέλθει από το σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα να φύγουν 8 ακόμα πελάτισσες.

Υποτίθεται ότι από τα μεγάφωνα του σούπερ μάρκετ ακούστηκε: «Αγαπητοί πελάτες, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι στο κατάστημα υπάρχει κάποιος πελάτης ο οποίος νοσεί από κορονοϊό και έπρεπε να είναι σε καραντίνα. Παρακαλούμε για να μην γίνει θέμα να εξέλθει από την πίσω πόρτα του καταστήματος». Και τότε συνέβη το εξής παράδοξο. Από την πίσω πόρτα του καταστήματος έτρεξαν να βγουν από το κατάστημα όχι ένα, αλλά εννέα άτομα.

Βεβαίως το όλο περιστατικό δεν αποδεικνύεται με κάποια ντοκουμέντα, αλλά κυκλοφορεί ως φήμη. Λαμβάνοντας υπόψιν τα διαθέσιμα δεδομένα και τις μαρτυρίες των κατοίκων της Καλαμπάκας, αλλά και με τους υπευθύνους των σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας, καθίσταται σαφές πως η υπό εξέταση ιστορία δεν επαληθεύεται. Αντιθέτως, όλα δείχνουν πως η ιστορία των εννέα γυναικών, που υποτίθεται πως απομακρύνθηκαν ομαδικώς από την πίσω πόρτα του καταστήματος μετά την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, είναι κατασκευασμένη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του είχε δολοφονήσει και τη μητέρα του δικηγόρου του

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκληρή απάντηση στον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Γιώργο Λέφα