ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: 41 ετών ο άτυχος εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ - «Ένα από τα καλύτερα παιδιά»

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ
Θλίψη στην ΣΤΑΣΥ για τον 41χρονο εργαζόμενο που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης
ΟΡΕΝ

Θλίψη στην ΣΤΑΣΥ για τον 41χρονο εργαζόμενο που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός ανθρώπου, εργαζόμενου της ΣΤΑΣΥ, στο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης όταν ένα ειδικό όχημα το οποίο καθάριζε τις γραμμές άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί ένας συρμός προκειμένου να ανακόψει την πορεία του.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ, Νίκο Χαιρέτα, ο άτυχος εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ ήταν ηλικίας 41 ετών και δεν είχε παντρευτεί. «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά. Είμαστε συντετριμμένοι» είπε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Χαιρέτας για τον άτυχο εργαζόμενο.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ η εικόνα που υπάρχει είναι ότι ο άτυχος 41χρονος «βούτηξε» από το εκτός ελέγχου όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα που ανήκει σε αυστριακή εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την εργολαβία καθαρισμού των γραμμών του ΗΣΑΠ είχε αναπτύξει ταχύτητα 60χλμ. πριν να πέσει στον συρμό του Ηλεκτρικού στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου καθώς στο σημείο η κλίση είναι κατηφορική.

Στο όχημα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, τρεις εργαζόμενοι της αυστριακής εταιρείας και δύο εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ, με δύο εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά. Κατά πληροφορίες οι τραυματίες είναι ανάμεσα στους εργαζομένους της αυστριακής εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του δυστυχήματος η κυκλοφορία των συρμών του ΗΣΑΠ γίνεται τοπικά στα τμήματα Ομόνοια-Πειραιάς και Άνω Πατήσια - Κηφισιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Πέθανε ο εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ που είχε τραυματιστεί σοβαρά

Βόλος: Κατέρρευσε ο δικηγόρος μπροστά στους αστυνομικούς - Ένα φλιτζάνι τσάι πρόδωσε τον δολοφόνο

Ατύχημα στον ΗΣΑΠ: Με 60χλμ έτρεχε το όχημα που έπεσε στον συρμό