ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (18/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (18/11)

Το μήνυμα που θα στείλει μέσα στην ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πανδημία, το παρασκήνιο που οδήγησε σε αυτό και οι σκέψεις για το πώς θα εορταστούν φέτος τα Χριστούγεννα κυριαρχεί στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (18/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού καθώς οι νεκροί στην Ελλάδα από την Covid-19 ξεπέρασαν τους 17.000 και τα κρούσματα που ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τους εορτασμούς της επετείου του Πολυτεχνείου με τις ειρηνικές πορείες και τα μικρής έκτασης επεισόδια στην Αττική που ήταν εντονότερα στη Θεσσαλονίκη αλλά και την επίθεση σε βάρος του Νίκου Μανιού κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων στο ΕΜΠ.

Στα πρωτοσέλιδα και η σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο Μετρό, τον ΗΣΑΠ και το Τραμ που πραγματοποιείται στη σκιά του τραγικού δυστυχήματος με θύμα έναν 41χρονο εργοδηγό στον Ηλεκτρικό.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα, τέλος, για τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας με τον ανιστόρητο χάρτη που δόθηκε στον Ερντογάν αλλά και για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα επιδότηση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (18/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)