ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (19/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (19/11)

Τα πέντε νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το μήνυμά του το απόγευμα της Πέμπτης και αφορούν κατά βάση τον αποκλεισμό από τους περισσότερους κλειστούς χώρους των μη εμβολιασμένων και την λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού στους 7 μήνες για τους άνω των 60 ετών που δεν προχωρούν στην τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού κυριαρχούν στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (19/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η έντονη αντίδραση της Αθήνας για τη στάση της Ισπανίας απέναντι στην Τουρκία και το «φάουλ» του Πέδρο Σάντσεθ να συζητά για πωλήσεις όπλων στην Άγκυρα παρά το γεγονός ότι διατηρεί επιθετική στάση απέναντι στην Ελλάδα, ένα κράτος-μέλος της ΕΕ.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις αλλαγές στις Πανελλαδικές εξετάσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας δίνοντας στη δημοσιότητα τους συντελεστές βαρύτητας για τις εξετάσεις του 2022.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τις αλλαγές που φέρνει ο κλιματικός νόμος που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και αφορά, μεταξύ άλλων, τα αυτοκίνητα αλλά και τον τρόπο θέρμανσης των κατοικιών.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (19/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Νέα μέτρα: Πού μπαίνει στοπ στους μη εμβολιασμένους - Αναλυτικά όσα ισχύουν από Δευτέρα

Τζένη Μπαλατσινού: Κινδύνευσε η ζωή μου στην τελευταία εγκυμοσύνη – Φύλακας-άγγελος μου ο Κικίλιας