ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: H selfie φωτογραφία που έστειλε στη γιατρό της χωρίς τη μάσκα και το μήνυμα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: H selfie φωτογραφία που έστειλε στη γιατρό της χωρίς τη μάσκα και το μήνυμα

Όλη η Ελλάδα συγκλονισμένη παρακολουθεί τη νεαρή Ιωάννα να αναφέρει λεπτομέρειες για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση που της άλλαξε τη ζωή και την υπέβαλε σε ένα καθημερινό μαρτύριο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα στην εκπομπή της φιλοξενεί την Ιωάννα Παλιοσπύρου, σε μια ακόμη συγκλονιστική συνέντευξη για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα.

Η ιστορία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την παρουσιάστρια του Mega, να εκδηλώνει από την αρχή την αμέριστη συμπαράστασή της στο θύμα και την επιθυμία να έρθει σε επαφή μαζί της.

Η ίδια εμφανίστηκε φορώντας την ειδική προστατευτική μάσκα, άνοιξε την καρδιά της στην Σίσσυ Χρηστίδου και αναφερόμενη αρχικά στα παιδικά της χρόνια δήλωσε, «είχα όμορφα παιδικά χρόνια, πολύ ήρεμα με την οικογένεια μου δεμένη, με τον αδερφό μου με φίλους. Στην επαρχία η ζωή είναι πιο ανέμελη. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Τη στιγμή που χρειάστηκε να κάνω το μηχανογραφικό μου ένιωσα ότι ήταν η στιγμή να γνωρίσω κάτι καινούργιο. Το ήθελα πολύ να φύγω τότε. Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα και ανέλαβα τις ευθύνες μου. Έβγαλα μια δυναμικότητα από τότε ξεκίνησε ο χαρακτήρας που έχω τώρα. Είπα τώρα είμαι εδώ μόνη μου, έχει έρθει η ώρα να αναλάβεις τις υποχρεώσεις σου.

Στο δεύτερο έτος του πανεπιστημίου είπα ότι ήρθε η ώρα να μπω στον χώρο της εργασίας και αυτό προσπάθησα να κάνω. Για οικονομικούς λόγους. Η οικογένεια μου έκανε ότι μπορούσε αλλά δεν ήθελα να τους επιβαρύνω. Ήταν κάτι που ανησύχησε τότε τους γονείς μου. Φοβήθηκαν μην αμελήσω τα μαθήματα μου. Τα έκανα και τα δυο παράλληλα. Τελείωσα το Πανεπιστήμιο στην ώρα του».

Η γιατρός της Ιωάννας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή, ανέφερε πως, «δεν ήμουν πάντα ευχάριστη με την Ιωάννα, ξέρω πως την στεναχώρησα πολύ. Προσπαθούσα πάντα να της λέω την αλήθεια. Δεν ήθελα να την απογοητεύσω, ούτε να της κρύψω τίποτα. Η πρώτη συγκλονιστική στιγμή που έζησα με την Ιωάννα, ήταν όταν είδε για πρώτη φορά το πρόσωπό της στον καθρέφτη».

Η Ιωάννα συνέχισε περιγράφοντας μια συγκινητική συνομιλία που είχε ένα πρωί με την γιατρό της, «σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω ήμουν σε πολύ καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία στο φως της ημέρας χωρίς μάσκα και την στείλαμε στη γιατρό μου. Της έγραψα πως νιώθω πολύ όμορφη και πόσο πολύ σε ευχαριστώ και μου απάντησε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, θα νιώσεις πιο όμορφη και θα καταλάβεις στο τέλος ότι αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό στους ανθρώπους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια στο myCar

Σάλος με τις δηλώσεις Εξαδάκτυλου για τους μη εμβολιασμένους - Οργισμένοι οι νοσοκομειακοί γιατροί

Οικογενειακό έγκλημα για την προίκα στο Κιλκίς - «Εκπληκτικό στη σύλληψη, πρωτοφανές στην αγριότητα»