ΕΛΛΑΔΑ

Trafficking: Αρπαγή Μολδαβής από νυχάδικο στον Άγιο Παντελεήμονα - «Δεν γυρνάω πίσω στο μπ…» φώναζε

Η δράση κυκλώματος μαστροπών αποκαλύφθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα
Η δράση κυκλώματος μαστροπών αποκαλύφθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα
Intime - Φωτογραφία αρχείου

Οι δράστες έλεγαν στο θύμα trafficking ότι τους χρωστάει 1.500 ευρώ και ότι μέχρι την αποπληρωμή του «χρέους» θα πρέπει να δουλεύει για εκείνους

Οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος περιποίησης νυχιών στον Άγιο Παντελεήμονα αποκάλυψε τη δράση κυκλώματος μαστροπών που εξέδιδε Μολδαβή στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν στο Newsbomb.gr αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, το θύμα trafficking είχε πάει για περιποίηση νυχιών σε κατάστημα περιποίησης στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ξαφνικά εισέβαλαν στο κατάστημα δύο Πακιστανοί και ένας Αλβανός. Στη θέα τους η Μολδαβή άρχισε να φωνάζει έντρομη, παρουσία των έκπληκτων υπαλλήλων του καταστήματος.

«Όχι δε θέλω. Αφήστε με. Όχι. Δε θέλω. Θα με πάνε στο μπ… (σ.σ. οίκο ανοχής). Δε θέλω να πάω πίσω», φέρεται να φώναζε η γυναίκα, προσπαθώντας να λάβει βοήθεια από τις υπαλλήλους και ενδεχομένως από κάποιον περαστικό. Οι δράστες, οι οποίοι φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το θύμα, δεν πτοήθηκαν ούτε από τις φωνές ούτε από την παρουσία αυτόπτων μαρτύρων. Την άρπαξαν με τη βία από το κατάστημα περιποίησης νυχιών και εξαφανίστηκαν. Στο μαγαζί έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι πήραν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει καρέ-καρέ την αρπαγή. Από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης.

Οι δράστες έλεγαν στο θύμα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τους χρωστάει 1.500 ευρώ και ότι μέχρι την αποπληρωμή του «χρέους» θα πρέπει να δουλεύει για εκείνους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Μολδαβή κρατούνταν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας από μαστροπούς που ελέγχουν τρεις οίκους ανοχής.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα την Παρασκευή συνελήφθησαν πέντε άτομα στο κέντρο της Αθήνας: Δύο Πακιστανοί, δύο Έλληνες και μία Ρουμάνα, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων και μαστροπεία. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες απειλούσαν την Μολδαβή, λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι ελεύθερη μέχρι να αποπληρώσει το χρέος που είχε προς αυτούς.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες εκμεταλλεύονταν ακόμα πέντε γυναίκες.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.265 ευρώ, δελτία μεταφοράς κεφαλαίων (εμβάσματα), αυτοκίνητο, 3 κινητά τηλέφωνα.

Στην άτυχη γυναίκα -θύμα εμπορίας ανθρώπων, παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται –πέραν των πέντε συλληφθέντων-ακόμα δύο άτομα που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

Σάλος στο Big Brother: Διέρρευσε «ροζ» βίντεο από τους τεχνικούς – Παίρνουν κεφάλια στον ΣΚΑΪ (pics)

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει