ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Έδιωξαν τον Τατούλη με κροτίδες και μπουκάλια!

Βίντεο: Έδιωξαν τον Τατούλη με κροτίδες και μπουκάλια!

Σε αποχώρηση ανάγκασαν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη κάτοικοι της Αρκαδίας.

Τη Δευτέρα αργά το βράδυ, κάτοικοι, με ύβρεις και προπηλακισμούς κατά του κ. Τατούλη πέταξαν ποτήρια με νερό και κροτίδες, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η νέα μονάδα βιοαερίου στο Μπέλμπερη της Μαντινείας. Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, η συνεδρίαση διεκόπη λόγω της χειροδικίας σε βάρος του Περιφερειακού συμβούλου κ. Στεφανόπουλου από την Αργολίδα για την στάση που τήρησε κατά την ψηφοφορία και την απόρριψη της πρότασης του Περιφερειάρχη για παραπομπή του θέματος στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Στο διάλειμμα, ο κ. Στεφανόπουλος έγινε αποδέκτης έντονα αρνητικών σχολίων από κατοίκους και υποστήριξε ότι χειροδίκησαν εναντίον του.

Μετά από διακοπή, ο πρόεδρος μίλησε για εκτροχιασμό του συμβουλίου και της δημοκρατίας και για πρωτοφανή κατάσταση και διέκοψε το συμβούλιο για την Πέμπτη.

Ωστόσο οι κάτοικοι εξοργίστηκαν, ενώ νωρίτερα, διέκοπταν τους ομιλητές και αποδοκίμαζαν τους συμβούλους που ήταν θετικοί στην ομάδα. Την ίδια στάση κράτησαν και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση του κ. Τατούλη, που ζήτησε να μην ληφθεί ούτε θετική ούτε αρνητική απόφαση.

Μετά την αποχώρηση του Περιφερειάρχη, οι κάτοικοι τον περικύκλωσαν και δεν του επέτρεπαν να βγει από την αίθουσα. «Κλείστε την πόρτα», «μην τον αφήνετε να βγει» φώναζαν, ενώ ορισμένοι πέταξαν ποτήρια με νερό και κροτίδες που έσκασαν στα πόδια του περιφερειάρχη.

Ο Περιφερειάρχης κατάφερε τελικά να βγει από το κτίριο με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων