ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 49χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του - Με σκυμμένο κεφάλι στον εισαγγελέα

Θεσσαλονίκη δράστης δολοφονίας
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 49χρονος από την Αρμενία που δολοφόνησε τη σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής
INTIME

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 49χρονος από την Αρμενία που δολοφόνησε τη σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής

Ενώπιον του εισαγγελέα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 49χρονος από την Αρμενία ο οποίος σκότωσε με οχτώ μαχαιριές τη σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής πριν να παραδοθεί στη συνέχεια λέγοντας «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου».

Ο 49χρονος δράστης του φονικού στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης έφτασε στα δικαστήρια με σκυμμένο το κεφάλι χωρίς να πει λέξη στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για τη δολοφονία.

Σε βάρος του 49χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Θεσσαλονίκη: Ο 49χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Τα ψυχολογικά προβλήματα του δράστη τα οποία αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο δράστης, λόγω των προβλημάτων ψυχολογικής φύσεως που τον βασάνιζαν, είχε κατά το παρελθόν νοσηλευτεί σε ίδρυμα και πρόσφατα είχε αφεθεί ελεύθερος. Σύμφωνα με οικείους του που μίλησαν στην Αστυνομία, ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, ενώ μέχρι και χθες δεν είχε παρουσιάσει ξανά τέτοια ξεσπάσματα οργής.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι μετά τη δολοφονία ο άνδρας από την Αρμενία είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή εκείνη τον απατούσε.

«Ο δράστης υποστήριξε πως η γυναίκα του τον απατούσε και γι’ αυτό τη σκότωσε. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθεί αγωγή με φάρμακα. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί αλλά πρόσφατα είχε αφεθεί ελεύθερος» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία της 48χρονης γυναίκας από την Αρμενία έγινε το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου. Δράστης ο 49χρονος σύζυγός της, επίσης Αρμενικής καταγωγής.

Η δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής με τον 49χρονο να επιτίθεται με μαχαίρι και να χτυπάει οκτώ φορές τη σύζυγό του τραυματίζοντας την θανάσιμα στο σπίτι που έμεναν στην Πολίχνη, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια ο δολοφόνος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου όπου αφού είπε στους αστυνομικούς «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου» στη συνέχεια παραδόθηκε.

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της Πολίχνης έφερε οκτώ τραύματα στον θώρακα και στα πόδια ενώ το μαχαίρι με το οποίο την σκότωσε ο σύζυγός της βρέθηκε στο διαμέρισμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος μαχαίρωσε γυναίκα και τον γιο της

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα