ΕΛΛΑΔΑ

Δ.Αυγερινοπούλου: Γλιτώσαμε από την έκρηξη

Δ.Αυγερινοπούλου: Γλιτώσαμε από την έκρηξη

Τραυματισμοί αλλά και σημαντικές υλικές ζημιές άφησε πίσω της η έκρηξη που σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο του κ. Κ. Σημίτη.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία της κ. Διονυσίας Αυγερινοπούλου βουλευτού Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στο newsbomb.gr, της οποίας το πολιτικό γραφείο συστεγάζεται στον πέμπτο όροφο του κτιρίου με το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Η κ. Δ. Αυγερινοπούλου που ήταν παρούσα στο συμβάν ανέφερε πως έγιναν τρεις διαδοχικές εκρήξεις.

Μάλιστα την ώρα εκείνη βρίσκονταν στο γραφείο τρία άτομα τα οποία υπέστησαν τραυματισμούς.

Οι διαδοχικές εκρήξεις ουσιαστικά τους εγκλώβισαν μέσα στο γραφείο, όπως η ίδια εξήγησε με αποτέλεσμα στη προσπάθειά τους να διαφύγουν από την πίσω πλευρά του κτιρίου να τραυματιστούν από τα σπασμένα τζάμια , τόσο ή ίδια όσο και η δημοσιογράφος κ. Μ. Μπασακάλη, ο κ. Γ. Αρβανίτης πολιτικός αναλυτής αλλά και μία υπάλληλος του γραφείου.

Υποστήριξε ακόμη πως ο αστυνομικός που τους βοήθησε να απομακρυνθούν από το κτίριο τραυματίστηκε από οστικό κύμα που προήλθε από το γραφείο του κ. Σημίτη στον πέμπτο όροφο, έτσι διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκτός των άλλων νοσηλεύεται με δερματικά προβλήματα.

Η βουλευτής Επικρατείας δεν παρέλειψε να επισημάνει πως πρόκειται για τη δεύτερη εμπρηστική επίθεση σε διάρκεια δύο ετών με στόχο το πρόσωπο του κ. Σημίτη, ενώ δήλωσε ανήσυχη τόσο για τη σωματική της ακεραιότητά όσο κι εκείνων που εργάζονται στο κτίριο.

«Σκέφτομαι να μετακομίσω το πολιτικό μου γραφείο και δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε, εμείς η νέα γενιά των νέων πολιτικών, την κακοδιαχείριση των παλαιοτέρων» δήλωσε.