ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή ο 49χρονος γυναικοκτόνος της Πολίχνης (vid)

Το βράδυ της Κυριακής (28/11) ο δράστης ομολόγησε πως σκότωσε την 48χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης
Το βράδυ της Κυριακής (28/11) ο δράστης ομολόγησε πως σκότωσε την 48χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης
Intime - Φωτογραφία αρχείου

O δράστης κατέφθασε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 12.00 και δεν έκανε καμία δήλωση για το έγκλημά του.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 49χρονος καθ’ομολογίαν δολοφόνος που σκότωσε τη σύζυγό του στο διαμέρισμά τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Όπως μεταδίδει το thesstoday, ο δράστης κατέφθασε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 12.00 και δεν έκανε καμία δήλωση για το έγκλημά του. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής (28/11) ομολόγησε πως σκότωσε την 48χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Η εισαγγελέας παρέπεμψε τον καθ’ ομολογίαν δράστη να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του εγκλήματος

Ο γυναικοκτόνος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό με το θύμα είχαν απόσταση ως ζευγάρι και πως τον απατούσε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, με τραύματα στο θώρακα, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια από μαχαίρι. Μετά από ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα δέχθηκε συνολικά 23 μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την 14η γυναικοκτονία στη χώρα μας μέσα στο 2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο πιλότος όταν έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου της Λυδίας

Συγκλονίζει ο Νίκος Στραβελάκης μέσα από το νοσοκομείο: Έτσι με χτύπησε ο κορονοϊός

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο