ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (02/12)

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (02/12)

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (02/12))

Η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην ΕΕ που άνοιξε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με τοποθέτησή της την Τετάρτη αλλά και τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ίδιο θέμα στη Βουλή ζητώντας να υπάρξει γνωμάτευση για την χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού στους 4 αντί για τους 6 μήνες από τη δεύτερη, κυριαρχούν στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (02/12).

Στα πρωτοσέλιδα και η αποκάλυψη του κυκλώματος με τις παράνομες ταυτότητες σε εγκληματίες με εμπλοκή και αστυνομικών καθώς προέκυψε ότι πελάτης της εγκληματικής οργάνωσης ήταν και ο Αλβανός που έπεσε νεκρός σε βενζινάδικο στη Νίκαια.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις τελευταίες εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας για πιστοποιητικό νόσησης μόνο μετά από θετικό μοριακό και όχι μετά και από θετικό rapid test όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τις αλλαγές όσον αφορά τις γονικές παροχές αλλά και για τα όσα θα συναντήσουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το 2022.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (02/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παρθένα Κουτμερίδου: Η συγκίνηση για το μωρό που σώθηκε, ο φόβος και το τραγικό τέλος (vid)

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Αυτός είναι ο διοικητής που βρέθηκε με 320.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο

Γονικές παροχές: Το αδιαχώρητο επικρατεί σε δήμους, εφορίες και συμβολαιογραφικά γραφεία