ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: «Στενάζουν» και πάλι οι ΜΕΘ! Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κρούσματα 2 Δεκεμβρίου Infographic
Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας στο Infographic του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ξεπέρασαν τους 700 οι διασωληνωμένοι στη χώρα, με τα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας να μην είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Όλα τα δεδομένα στο infographic του Newsbomb.gr.

Παρά το γεγονός ότι διαφαίνεται μια σταθεροποίηση στα κρούσματα, που ανακοινώνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ, το μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού παραμένουν οι «σκληροί» δείκτες. Ο αριθμός των θανάτων παραμένει ιδιαίτερα υψηλός, ενώ κι αυτός των διασωληνωμένων έχει πάρει την ανιούσα και προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τις αντοχές του συστήματος υγείας.

Την Πέμπτη (2.12), ανακοινώθηκαν 6.260 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, ενώ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν ακόμα 89 θάνατοι. Ο αριθμός των διασωληνωμένων έφτασε στους 704, κάτι που καταδεικνύει και το πρόβλημα που υπάρχει στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Η πίεση είναι τεράστια, ειδικότερα σε περιοχές όπου τα δεδομένα παραμένουν ιδιαίτερα βεβαρημένα.

Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

κρούσματα σήμερα Infographic 2 δεκεμβρίου
Τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.Newsbomb.gr

Ενδεικτικά είναι και όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία ανέφερε ότι τα ενεργά κρούσματα είναι πάνω από 50.000 και αυτό θα έχει επίπτωση στο επόμενο διάστημα και στο υγειονομικό αποτύπωμα της πανδημίας στη χώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα της ΕΛΑΣ σε σπίτι δικαστικού για ναρκωτικά

Για ποιους θα απαγορευτεί η πώληση και η ενοικίαση των ακινήτων τους - Τι αλλάζει

Υπόθεση Μαρκέλλας: Την ενοχή της 34χρονης ζήτησε η εισαγγελέας - Τι είπε στην απολογία της