ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Η βροχή έφερε μποτιλιάρισμα παντού – Πού υπάρχουν τα σημαντικότερα προβλήματα

Κίνηση στην Αθήνα
Κίνηση: Η πρόγνωση για βροχή στην Αττική οδήγησε ακόμα περισσότερους στο να πάρουν τα αυτοκίνητά τους το πρωί της Τρίτης
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Κίνηση: Η πρόγνωση για βροχή στην Αττική οδήγησε ακόμα περισσότερους στο να πάρουν τα αυτοκίνητά τους το πρωί της Τρίτης

Η κακοκαιρία με την οποία «ξύπνησε» η Αττική έφερε και κίνηση στους δρόμους καθώς φαίνεται ότι ήταν ακόμα περισσότεροι αυτοί που επέλεξαν να πάρουν το αυτοκίνητό τους το πρωί της Τρίτης.

Χαρακτηριστική η εικόνα στην κάθοδο του Κηφισού με την κίνηση να ξεκινά από το ύψος της Κηφισιάς και να φτάνει σχεδόν μέχρι την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος. Μεγάλο το πρόβλημα με την κίνηση και στην άνοδο του Κηφισού από το ύψος της Ιεράς Οδού μέχρι σχεδόν την Κηφισιά.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι τον κόμβο Βριλησσίων ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα τα προβλήματα καταγράφονται από την περιφερειακή Υμηττού στο ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

Στο υπόλοιπο λεκανοπέδιο αυξημένη κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο με τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από τη λεωφορο Κηφισού μέχρι τη συμβολή με την λεωφόρο Σχιστού.

Αυξημένη κίνηση και στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων, στον Καρέα προς Κατεχάκη και στο λιμάνι του Πειραιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4: «Σας απογοήτευσα» είπε και αποχώρησε από το παιχνίδι - Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Ευρώ: Αλλάζουν μετά από 20 χρόνια τα χαρτονομίσματα

Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά