ΕΛΛΑΔΑ

Πιερία: Θρήνος στην κηδεία της 55χρονης παιδιάτρου που παρασύρθηκε από χείμαρρο (vid)

Κηδεία 55χρονη παιδίατρος Πιερία
Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα
olympusmera

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην 55χρονη παιδίατρο στην Πιερία

Ανείπωτη θλίψη και βουβός πόνος στον Ι.Ν της Παναγίας στο Σβορώνο της Πιερίας όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το απόγευμα της Δευτέρας (13/12) το τελευταίο αντίο στην παιδίατρο Βούλα Καράγιαννη που έχασε τη ζωή της το περασμένο Σάββατο (11/12) όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Η 55χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρή από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Ζλιάνα. Η ατυχή γυναίκα αγνοούνταν από το Σάββατο (11/12). Από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου της, άνθρωποι που τη γνώριζαν την αποχαιρετούν εκφράζοντας την οδύνη τους για την αιφνίδια απώλεια της.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η γιατρός βγήκε από το όχημά της και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο για να σωθεί όμως δεν τα κατάφερε και βρήκε φρικτό θάνατο. Η σορός της εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου, περίπου 1,5 χλμ. μακριά από το όχημά της.

Σύμφωνα με το olympusmera η 55χρονη παιδίατρος Βούλα Καραγιάννη επρόκειτο να επισκεφθεί φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα. Ήταν μητέρα τριών παιδιών και Παιδίατρος - Νεογνολόγος και Αναπληρώτρια Νεογνολόγος στο ΑΠΘ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος από την εκπομπή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που κατηγορείται για revenge porn

Αλέξης Κούγιας - Φαίη Σκορδά: «Σφάχτηκαν» στον αέρα - «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου»

Τροχαίο δυστύχημα στο Αιγάλεω: Αυτοκίνητο σκότωσε πεζούς - Αναζητά πληροφορίες η ΕΛΑΣ