ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό: Σταμάτησαν τα δρομολόγια και έκλεισαν οι σταθμοί μετά από τηλεφώνημα για βόμβα!

Μετρό βόμβα
Κλειστοί οι σταθμοί σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι.
InTime / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μετρό: Συναγερμός στην Αθήνα, σταμάτησαν όλοι οι συρμοί και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι.

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας και στην Αττικό Μετρό, καθώς άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία γνωστής ιστοσελίδας ενημερώνοντας πως έχουν τοποθετηθεί βόμβες στον σταθμό στο Σύνταγμα και σε αυτόν στο Μοναστηράκι. Μάλιστα, φέρεται να ανέφερε ότι η βόμβα στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα θα εκραγεί στις 16:15 και αυτή στο Μοναστηράκι στις 16:40.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ζήτησε και την εκκένωση του Κέντρου Ελέγχου – το οποίο βρίσκεται στο Σύνταγμα – κι αυτό είχε σαν συνέπεια να εκκενωθούν όλοι οι σταθμοί και να παραμείνουν οι συρμοί στις αποβάθρες.

Εκτός λειτουργίας τέθηκε και ο ΗΣΑΠ, μέχρι να γίνει η απαραίτητη έρευνα και να δοθεί το «ΟΚ» για να επαναλειτουργήσουν κανονικά συρμοί και σταθμοί.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί πως δεν υπάρχει εντολή από την ΕΛ.ΑΣ. για να σταματήσει η λειτουργία μετρό και ΗΣΑΠ, αλλά από τη στιγμή που οι δυο κεντρικοί σταθμοί, από τους οποίους διέρχονται όλες οι γραμμές και γίνονται εκεί οι «ανταποκρίσεις», είναι εκτός λειτουργίας επηρεάζεται η συνολική λειτουργία του δικτύου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Λαγουβάρδος στο Newsbomb.gr: Νέο κύμα κακοκαιρίας θα «ντύσει» στα λευκά Εύβοια και Αττική

Στενός συνεργάτης του Τράγκα κατηγορεί τον γιατρό του: «Δεν τιμά τον νεκρό, πρώην ασθενή του»

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Δείτε την ημερομηνία