ΕΛΛΑΔΑ

Έδεσσα: Συνελήφθη ο 33χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Χειροπέδες στον 33χρονο που ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη σύντροφό του στην Έδεσσα
Χειροπέδες στον 33χρονο που ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη σύντροφό του στην Έδεσσα
Pixabay

Ο 33χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό και είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της 17χρονης στην Έδεσσα

Συνελήφθη αργά το απόγευμα της Κυριακής ο 33χρονος που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Έδεσσα επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 33χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό και της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της, όταν η κοπέλα επέστρεφε από διασκέδαση.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η κοπέλα στις Αρχές, την ώρα που επέστρεφε και προσπαθούσε να βάλει τα κλειδιά της στην πόρτα, ο άνδρας πετάχτηκε μπροστά της και άρχισε να την χτυπά.

Όπως είπε, ο άνδρας την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την σέρνει στο δρόμο ενώ παράλληλα τη χτυπούσε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Όπως κατήγγειλε η κοπέλα στους αστυνομικούς πρόθεσή του ήταν να την πάρει μαζί του με τη βία.

Όπως μετέδωσε το thestival, η 17χρονη μαθήτρια έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια ενώ τα πόδια της είχαν αίμα από τις πληγές που προκλήθηκαν καθώς ο 33χρονος την έσερνε στο δρόμο από τα μαλλιά .Στη συνέχεια, την έβαλε μέσα στο αμάξι του κι αφού της σκούπισε το αίμα από τα χέρια και τα πόδια, την απείλησε πως αν άνοιγε το στόμα της θα της έκανε χειρότερα πράγματα.

Η κοπέλα του φώναζε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία ενώ εκείνος της είπε: «Τόλμα και θα δεις αν θα προλάβεις» ενώ συνέχιζε να την χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη και έντρομη έφτασε στο σπίτι της. Η μητέρα της σοκαρισμένη από την εικόνα της κόρης της, έντρομη κάλεσε την αστυνομία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βρέχει» λεφτά την επόμενη εβδομάδα - Ποιοι πάνε ταμείο

Φάουτσι: Σαρώνει η μετάλλαξη Όμικρον - Να φοράτε μάσκα σε δημόσιους χώρους

«Ο Παναγιωτόπουλος πάει στις ταβέρνες, εγώ δεν μπορώ να κάνω μια σχέση», λέει η καταγγέλλουσα

Νίκος Βέρτης: Έτσι με πρόλαβε ο κορονοϊός – Τα νεότερα για την υγεία του