ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν δέχεται τη συγγνώμη του η 28χρονη - Δυο νέα βίντεο με άλλες γυναίκες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν δέχεται τη συγγνώμη του η 28χρονη
«Η υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει»
Youtube

Χριστούγεννα στα κρατητήρια θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις καταγγελίες για ανάρτηση στο Διαδίκτυο ακατάλληλου υλικού με πρώην συντρόφους του χωρίς την έγκρισή τους.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πριν προφυλακιστεί, ζήτησε συγγνώμη για το υλικό που ανάρτησε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση των πρώην συντρόφων του. Μέσω του δικηγόρου του, κ. Γιώργου Δακούρα, υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Σύμφωνα με το Star, η 28χρονη καταγγέλλουσα δε δέχεται την απολογία του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της στο Star: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Μάλιστα, ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στο Star: «Από κάποιο mail ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπά τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγουν να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 7.665 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 94 θάνατοι και 624 διασωληνωμένοι

Θετικός στον κορονοϊό ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο €300 σε αστυνομικό χωρίς μάσκα αφού έκοψε πρόστιμο για τον ίδιο λόγο σε πολίτη

Πέθανε ο Φρειδερίκος Χόντος: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 40 ετών