ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο οποίος νοσεί με κορονοϊό
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο οποίος νοσεί με κορονοϊό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές για την ημέρα των Χριστουγέννων ενώ συζήτησαν και για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εύχεται ταχεία ανάρρωση στον κ. Βαρθολομαίο

Εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε επικοινωνήσει πρώτος με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο Άρχων Οφφικιάλιος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και Καθηγητής Σωτήριος Τσιόδρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου «το ενδιαφέρον του Εξοχ. Πρωθυπουργού της Ελλάδος και της Κυβερνήσεώς του για την πορεία της υγείας του Παναγιωτάτου, καθώς και τις εγκάρδιες προσωπικές ευχές του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για ταχεία ανάρρωση, αλλά και για την εορτή των Χριστουγέννων, διεβίβασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο Άρχων Οφφικιάλιος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και Καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήριος Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν χθες βράδυ, 24 Δεκεμβρίου 2021. Ο κ. Τσιόδρας μετέφερε στον Παναγιώτατο και τις ευχές του Υπουργού Υγείας Εξοχ. κ. Αθανασίου Πλεύρη».

«Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το αμέριστο και έμπρακτο ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη και της εντίμου Ελληνικής Κυβερνήσεως και ζήτησε από τον Εντιμολ. Άρχοντα να μεταφέρει διά του κ. Πρωθυπουργού προς τον ευσεβή ελληνικό λαό τις πατρικές του ευχές και την Πατριαρχική ευλογία για το άγιο Δωδεκαήμερο» καταλήγει η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η επιχείρηση «ρεβεγιόν» της ΕΛ.ΑΣ. είχε πρόστιμα, συλλήψεις και «λουκέτα» σε Lohan και Tokio Theater

«Όργιο» παραβιάσεων στο Dybbuk: Δεν ελέγχονται πιστοποιητικά, με την «Ο» να σαρώνει

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

Η Στεφανίδη μετά τον Αντετοκούνμπο έριξε «καρφί» για τη Σάκκαρη ως αθλήτρια της χρονιάς