ΕΛΛΑΔΑ

Νέα καταγγελία για το Dybbuk: «Ανύπαρκτοι οι έλεγχοι για πιστοποιητικά και ταυτοπροσωπία»

Νέα καταγγελία για το Dybbuk
Νέα καταγγελία για το Dybbuk

Νέα καταγγελία για το κλαμπ Dybbuk, στο οποίο η μη τήρηση των μέτρων είναι προκλητική

Ακόμα μια επώνυμη καταγγελία, για την ασυδοσία που επικρατεί σε πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας τα οποία έχουν εξελιχθεί σε εστίες διασποράς κορονοϊού μεταξύ προσωπικού και πελατών, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι, έφτασε στα γραφεία του Newsbomb.gr.

Η καταγγελία της Κωνσταντίνας Κ. αφορούσε το νυχτερινό club Dybbuk και τους... ανύπαρκτους ελέγχους πιστοποιητικών κατά την είσοδο των πελατών στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο έλεγχος των πιστοποιητικών είναι επιλεκτικός καθώς οι «γνωστοί» του μαγαζιού περνούν την πόρτα με ένα απλό νεύμα, ενώ περιπτώσεις που ελέγχεται το πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού (ειδικότερα τις πρώτες ώρες λειτουργίας του καταστήματος) δεν γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε αποδέκτες καταγγελιών για τον συγκεκριμένο χώρο. Στο κέντρο που ανήκει στον επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη η ασυδοσία και η παραβατικότητα χτυπάνε... κόκκινο, με τους θαμώνες να καταγγέλουν ότι ο έλεγχος για τα πιστοποιητικά νόσησης είναι ελλιπής, κάτι που επιτρέπει στον καθένα να εισέρχεται στο εσωτερικό του κλαμπ ακόμα κι αν νοσεί με κορονοϊό.

Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση που επικρατεί σε πολλά νυχτερινά κέντρα της πόλης έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Lohan, στο οποίο επιβλήθηκε «λουκέτο» 15 ημερών και μετά από λίγες ώρες άνοιξε ξανά παράνομα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο νέος επιδημιολογικός χάρτης – Οι 20 περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

Suvivor Spoiler: Με δύο αγώνες, έναν τραυματισμό και μια αποχώρηση η πρεμιέρα σήμερα

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

Απίστευτες εικόνες στο Lohan: «Ασφυκτιούσε» από κόσμο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. το είχε κλείσει για παραβάσεις

«Η Φάρμα»: Τα πρώτα πλάνα της Αγγελικής Ηλιάδη αγκαλιά με το «ξερολούκουμο»