ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Καραγκούνης: Η άσχημη τροπή που πέρασε με τον κορονοϊό και η ταλαιπωρία των 22 ημερών

Κώστας Καραγκούνης: Η άσχημη τροπή που πέρασε με τον κορονοϊό και η ταλαιπωρία των 22 ημερών
Ο Κώστας Καραγκούνης μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό για την οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Ο Κώστας Καραγκούνης μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό για την οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο

Ως «πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση» περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, εξηγώντας ότι στην περίπτωσή του υπήρξε και μια διαφορά καθώς εμφάνισε την επιπλοκή την 10η ημέρα από τη νόσησή του ενώ συνήθως οι γιατροί διαπιστώνουν επιδείνωση στην 7η-8η ημέρα των ασθενών.

«Ήμουν εμβολιασμένος διπλά και δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση. Περνούσα τη μεγάλη βάσανο και τη στιγμή που θεωρούσα ότι είχε περάσει το πιο δύσκολο μετά τη 10η ημέρα γύρισε και είχα πολύ έντονο πυρετό, βήχα, πτώση του οξυγόνου και μεγάλη καταβολή» είπε ο κ. Καραγκούνης μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Τότε ήταν, συνέχισε την περιγραφή του για την περιπέτεια με τον κορονοϊό ο Κώστας Καραγκούνης, που εισήχθη για νοσηλεία στο νοσοκομείο όπου πήρε ισχυρή αντιβίωση και αντιιϊκά φάρμακα αν και «προς την 4η ημέρα υπήρξε άσχημη τροπή, μου έβαλαν μάσκα και οξυγόνο».

Συνολικά ο Κώστας Καραγκούνης χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία 12 ημέρες στο νοσοκομείο ενώ η όλη περιπέτεια του με τον κορονοϊό «ήταν μια ταλαιπωρία που κράτησε 22 ημέρες».

«Τώρα είμαι αρκετά καλά αλλά χρειάζεται προσοχή ειδικά στο μετέπειτα στάδιο γιατί άλλη μια επιμόλυνση αν κάνεις θα είναι δύσκολο γι’ αυτό οι γιατροί συνιστούν περιορισμό» είπε ο Κώστας Καραγκούνης και κατέληξε: «η ασθένεια αυτή δεν κάνει διακρίσεις με ηλικία ή λίγα κιλά, είναι μεγάλη η ψυχολογική πίεση που δέχεσαι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο νέος επιδημιολογικός χάρτης – Οι 20 περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

Suvivor Spoiler: Με δύο αγώνες, έναν τραυματισμό και μια αποχώρηση η πρεμιέρα σήμερα

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

Απίστευτες εικόνες στο Lohan: «Ασφυκτιούσε» από κόσμο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. το είχε κλείσει για παραβάσεις

«Η Φάρμα»: Τα πρώτα πλάνα της Αγγελικής Ηλιάδη αγκαλιά με το «ξερολούκουμο»