ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Θρήνος στη Δράμα για το βρέφος της 36χρονης -Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η γυναίκα

Κορονοϊός: Θρήνος στη Δράμα για το βρέφος της 36χρονης -Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η γυναίκα
Ανείπωτος ο πόνος για το πρόωρο μωράκι της 36χρονης
PIXABAY

Δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή το πρόωρο μωράκι της 36χρονης που γεννήθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Ανείπωτη είναι η θλίψη έπειτα από τον θάνατο του βρέφους που γέννησε την Κυριακή (02/01) η 36χρονη με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να πάρουν με καισαρική το βρέφος που κυοφορούσε σχεδόν έξι μήνες η άτυχη γυναίκα, στην προσπάθειά τους να σώσουν και τους δύο, ωστόσο αυτό τελικά δεν τα κατάφερε. Την ίδια ώρα, η 36χρονη δίνει τη δική της «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να γνωρίζει για τον θάνατο του μωρού της.

«Είκοσι δύο εβδομάδες ήταν το έμβρυο. Πλάστηκε, κανονικός άνθρωπος ήταν. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν το παιδάκι να το φέρουμε εδώ και να το θάψουμε, αν μπορούν να το θάψουν. Είναι δύσκολες καταστάσεις, πρωτόγνωρες, για όλους, όχι μόνο για εδώ για όλο τον κόσμο», αναφέρει οικογενειακός φίλος μιλώντας στο Mega.

«Μακάρι να γλιτώσει η κοπέλα τουλάχιστον. Εντάξει έχουν ένα παιδάκι, έχουν και ένα αγοράκι», πρόσθεσε. Παράλληλα, εξήγησε ότι καθυστέρησε να εμβολιαστεί, έχοντας κάνει μόνο τη μία δόση, λόγω φόβου για την εγκυμοσύνη της.

«Όταν έκανε την πρώτη δόση μέσα στις γιορτές, τα συμπτώματα του κορονοϊού ήδη είχαν αρχίσει να εκδηλώνονται», ανέφερε, προσθέτοντας: «Έκανε την πρώτη δόση και στην αρχή που έκανε πυρετό νόμιζε ότι ήταν από το εμβόλιο. Τα παιδιά αυτά είχαν τον φόβο. Όχι ότι ήταν κατά του εμβολίου, ούτε μία στο εκατομμύριο. Απλώς καθυστερούσε η κοπέλα ξέρεις όπως όλες οι εγκυμονούσες τώρα, ήταν διστακτικές. Ο φόβος σου λέει, τι, πώς, το έμβρυο και αυτά το ένα το άλλο, φοβούνται οι γυναίκες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Επιστροφή 10/01 - Τρία self test για μαθητές, εκπαιδευτικούς - Τι ισχύει για κρούσματα

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 50.126 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 61 θάνατοι και 619 διασωληνωμένοι

Τι σημαίνει όταν το self test δείχνει μια αχνή γραμμή