ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: Νεκρός ο Τζώρτζης Μονογυιός - Ποιος ήταν ο αδελφός της βουλευτού που σκοτώθηκε με τη Ferrari

Τζώρτζης Μονογυιός τροχαίο
Μια άμορφη μάζα σιδερικών έγινε η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός
In Τime

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, βρήκε τραγικό θάνατο αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/1) σε τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή της Βούλας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο και μια γυναίκα που ήταν συνοδηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου μάρκας Ferrari, το οποίο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε ένα δένδρο, ενώ αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν νεκρό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας.

Ο άτυχος 45χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οδήγησε το πολυτελές όχημα σήμερα για πρώτη φορά.

Δείτε στο video τη στιγμή που βγαίνει η συνοδηγός από το όχημα:

Ο νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, Τζώρτζης, πατέρας δύο παιδιών ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του άτυχου οδηγού, η οποία είναι τραυματισμένη αλλά έχει τις αισθήσεις της.

monogiou.jpg
Η Κατερίνα Μονογιού

Πως έγινε το τροχαίο

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στο ύφος της Βούλας Αττικής, τι στιγμή που ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν - όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες - ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό. Η προσπάθειά του ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Δείτε την gallery:

Ποιος ήταν Τζώρτζης Μονογυιός

Στο ριάλιτι «The Wall» του ΑΝΤ1, που προβλήθηκε το 2003, είχε συμμετάσχει ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Τον θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι όπου μάλιστα είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Ας θυμηθούμε κάποιες από τις στιγμές του Τζώρτζη στο παιχνίδι...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.