ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με Ferrari - Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα: «Bγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα»

Τροχαίο με Ferrari - Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα: «Bγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα»
Οι περιγραφές των μαρτύρων για το τραγικό δυστύχημα με τη Ferrari σοκάρουν

Ο 45χρονος ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου μάρκας Ferrari

Συνεχίζονται να έρχονται στο φως λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βάρη με στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Ο 45χρονος έχασε -για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο- τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε και προσέκρουσε σε δέντρο. Αμέσως το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ η σύζυγός του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού κατάφερε να απεγκλωβιστεί και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Οι περιγραφές των μαρτύρων για το τραγικό δυστύχημα σοκάρουν

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο MEGA, και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», περιέγραψε όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βγήκε στο μπαλκόνι του γύρω στις 8.15, είδε τον καπνό από τη φωτιά κι αμέσως κατάλαβε πως δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να φλέγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής και πολύ γρήγορα ήρθε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση», είπε και απαντώντας σε ερώτηση τόνισε ότι δεν άκουσε κάποιο μεγάλο θόρυβο. «Εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Και όλοι απορούσαν πώς έφυγε το αυτοκίνητο γιατί είναι στην ευθεία αυτό», σημείωσε. «Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Ήταν στη νησίδα πάνω στο γρασίδι, τους είχαν τραβήξει», είπε.

Αναφέρθηκε μάλιστα και σε οδηγό ταξί, ο οποίος είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Μεταφέροντας όσα του περιέγραψε είπε: «είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Έπεσε στα δέντρα. Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως το αυτοκίνητο μετά από λίγο πήρε φωτιά».

«Από ό,τι έμαθα ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο, η απόσταση από την εταιρεία, την έκθεση είναι μόλις 3,5 χιλιόμετρα», σημείωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο με Ferrari: «Ούτε που τον είδαμε – Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ και μετά… φωτιά» (pics+vids)

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια - Αναλυτική πρόγνωση

Κορβέτες: Γαλλικό pressing στον Παναγιωτόπουλο για τις Gowind – Τα έχουν όλα και… συμφέρουν!