ΕΛΛΑΔΑ

Συλλυπητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνα Μονογυιού για την τραγική απώλεια του αδερφού της

μητσοτάκης μονογυιού
Η Κατερίνα Μονογυιού
INTIME/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην Κατερίνα Μονογυιού για την απώλεια του αδερφού της.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, εκφράζοντας τη συμπαράσταση και τα συλλυπητήριά του για την τραγική απώλεια του αδελφού της Τζώρτζη, στο τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Η μοιραία Ferrari λίγο πριν την παραλάβει ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ελάχιστα χιλιόμετρα πρόλαβε να διανύσει ο Τζώρτζης Μονογυιός οδηγώντας τη νέα Ferrari 488 που είχε αποκτήσει μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα. Το Newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του super car πριν αυέτό παραδοθεί στον άτυχο 45χρονου επιχειρηματία.

Το όχημα διακρίνεται πάνω σε φορτηγό εξειδικευμένο για μεταφορές αυτοκινήτων. Ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο το βράδυ της Πέμπτης (13.01) και λίγες στιγμές αργότερα, το τραγικό τροχαίο δυστύχημα κόστισε τη ζωή του, με τη σύζυγό του να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς κατέφερε να βγει ζωντανή από τα συντρίμμια.

«Oμοιότητες με το τροχαίο του Mad Clip» λέει πραγματογνώμονας στο Νewsbomb.gr

Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, μίλησε στο Newsbomb.gr, εξηγώντας τι συνέβη στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος με τη Ferrari, που στοίχισε τη ζωή στον οδηγό Τζώρτη Μονογυιό, ενώ ανέφερε πως το συγκεκριμένο τροχαίο παρουσιάζει ομοιότητες με αυτό του Mad Clip.

Ειδικότερα, ο κ. Μαδιάς είπε ότι «Αυτό το τροχαίο ατύχημα έγινε σε μια κοντινή απόσταση, γύρω στο 1,5, χλμ, όπου πριν 3,5 μήνες σκοτώθηκε ο Mad Clip. Παρουσιάζει ομοιότητες με την φορά και την εκτροπή του οχήματος του Mad Clip.

Βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο εξέρχεται από μια δεξιά στροφή σε σχέση με την αρχική του κατεύθυνση και 120 μέτρα περίπου από την καμπυλότητα της στροφής εκτρέπεται μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά σε σχέση με την αρχική του κατεύθυνση, πάνω σε έναν ανισόπεδο κόμβο με τρεις διαβάσεις πεζών και προσκρούει ακαριαία.

Ανεβαίνει πάνω στο ρύθρο της διαχωριστικής νησίδας μεταξύ των δύο ρευμάτων ανά κατεύθυνση και προσκρούει προφανώς με τον οπίσθιο δεξιό του τροχό πάνω στον κορμό του δένδου», σημειώνοντας ότι «ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, με αποτέλεσμα το όχημα να πάρει ακαριαία φωτιά».

Ακόμη, ο πραγματογνώμονας επανέλαβε ότι «αυτό το δυστύχημα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με του Mad Clip». Τέλος διερωτήθηκε «από πότε η κάμερα (της τροχαίας) δεν λειτουργεί και γιατί δεν την έχουν επισκευάσει», κάτι που όπως είπε αν ήταν σε λειτουργία θα έριχνε περισσότερο φως στην εξυχνίαση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Η μοιραία Ferrari λίγο πριν την παραλάβει ο Τζώρτζης Μονογυιός

Survivor: Αυτή είναι η σύντροφός του Βαλάντη (photos)

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Πετρής πεθαίνει (Video)

Παγώνη στο Newsbomb.gr: «Οι μη εμβολιασμένοι κινδυνεύουν σοβαρά από τη μετάλλαξη Όμικρον»