MEDIA

Survivor Spoiler 16/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία – «Βόμβες» με απανωτές αποχωρήσεις

survivor 16 Ιανουαρίου
Μάχη για την ασυλία θα δώσουν απόψε οι δυο ομάδες.
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας θα φέρει νέες εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο, την ώρα που οι ομάδες αποδεκατίζονται από τις οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το Survivor, ωστόσο, φαίνεται πως οι ανατροπές και οι αλλαγές στο παιχνίδι θα είναι συχνό φαινόμενο. Πέρα από τις εντάσεις που υπάρχουν καθημερινά και στις δυο ομάδες, ένα από τα μεγάλα θέματα που έχουν ανοίξει αφορούν τις οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Ήδη από το επεισόδιο του Σαββάτου ο Θανάσης Μπέλλος των Μαχητών είχε εκφράσει την πρόθεση να φύγει από το παιχνίδι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα τον ακολουθήσει τουλάχιστον ένας ακόμα παίκτης από την ομάδα του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αποχώρηση από την πλευρά των Διάσημων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τον δρόμο της οικειοθελούς αποχώρησης αναμένεται να πάρει και ο Σταμάτης Καλαφατάς. Από εκεί και πέρα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως πολύ σύντομα θα τελειώσει το Survivor και για τη Μυριέλλα Κουρεντή, ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως. Επίσης, είναι άγνωστο τι θα συμβεί με την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη των Μαχητών η οποία εδώ και μέρες είναι εκτός αγωνισμάτων και νοσηλεύεται σε κλινική.

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος νέων παικτών που έχει δρομολογήσει η παραγωγή του Survivor αναμένεται το επόμενο διάστημα να επαναφέρει μια ισορροπία στις ομάδες. Μένει, ωστόσο, να φανεί ποιοι είναι αυτοί που «δεν άντεξαν και ζήτησαν να αποχωρήσουν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής.

Ένα επεισόδιο στο οποίο, μέσα σε όλα, θα προβληθεί και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Μπορεί το κλίμα πλέον στους Μαχητές να είναι στα... πατώματα, όμως θα καταφέρουν να οδηγήσουν -ξανά- τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτό σημαίνει πως οι «μπλε» θα είναι οι νικητές απέναντι στους «κόκκινους» και θα δώσουν νέο ενδιαφέρον στη συνέχεια του παιχνιδιού…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού: Εικόνες ντροπής στο σαλέ - Οι επισκέπτες μπαίνουν χωρίς πιστοποιητικά

Κρούσματα σήμερα: 10.783 νέες μολύνσεις - 95 θάνατοι σε 24 ώρες και 680 διασωληνωμένοι

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Ο εισαγγελέας ψάχνει για κύκλωμα μαστροπείας

Survivor Spoiler 16/1: Φεύγει και η Μυριέλλα; Οι ανακοινώσεις του Λιανού που θα αλλάξουν το παιχνίδι