ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη ανάρτηση για τον θάνατο του αδερφού της Τζώρτζη - Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Κατερίνα Μονογυιού
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.
InTime / ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Κατερίνα Μονογυιού: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του αδερφού της, Τζώρτζη. Η επιθυμία της οικογένειας του άτυχου επιχειρηματία. Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα. Επικοινωνία του δικηγόρου, Αλέξη Κούγια, με τη σύζυγο του εκλιπόντος.

Ένα 24ωρο πριν συγγενείς και φίλοι πουν το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό, η αδερφή του άτυχου επιχειρηματία έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το τραγικό δυστύχημα με τη Ferrari. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του αδερφού της και στο μήνυμα που έγραψε εξέφρασε την επιθυμία όλης της οικογένειας.

Όπως εξήγησε, θέληση όλων είναι να υπάρξει σεβασμός στη θλίψη της οικογένειας αλλά και στα υγειονομικά μέτρα. Παράλληλα, ανέφερε πως αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Το μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού

Τζώρτζης Μονογυιός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα - Επικοινωνία Κούγια με τη σύζυγό του

Οι κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, κατέγραψαν τη συγκλονιστική στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα, με την τραγική κατάληψη για τον επιχειρηματία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο του MEGA, το αυτοκίνητο χάνει την πορεία του ξαφνικά, χωρίς να παρεμβάλλεται άλλο όχημα ανάμεσα. Από την εικόνα του τραγικού δυστυχήματος που έχουν καταγράψει οι κάμερες δεν φαίνεται να παρεμβαίνει ούτε πεζός ούτε κάποιο ζώο που να δικαιολογεί τον ελιγμό του οδηγού.

Πλέον καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί πως ο Τζώρτζης Μονογυιός ίσως να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου προσπαθώντας να αποφύγει κάτι ή κάποιον που μπήκε στην πορεία του. Αντίθετα, όπως φαίνεται από το βίντεο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή και για άγνωστη αιτία, φεύγει από τον δρόμο και προσκρούει στα δέντρα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τυλίγεται στις φλόγες.

Κούγιας: Επικοινώνησα με την σύζυγό του

«Είχα μια μικρή επικοινωνία με τη σύζυγο του εκλιπόντος, λόγω και της κατάστασής της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο MEGA, ενώ πρόσθεσε ότι η Αθηνά Κοντοπάνου έχει κατάγματα στα πλευρά και στα πόδια.

«Προφανώς είχε μάθει προ ολίγου ότι έχασε τον άνδρα της και τώρα έχει να περάσει μια δύσκολη κατάσταση» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι δεν είχε αποδεσμεύσει τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου. «Αυτό ξεχάστε το. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος γνώριζε πώς να οδηγεί αυτοκίνητα, όπως εμείς μαθαίνουμε ποδήλατο» ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι το όχημα κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτητα.

«Αλίμονο αν αυτό το αυτοκίνητο με μια γκαζιά να μπορούσε να υποστεί αυτή τη ζημιά» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

«Εγώ καταλήγω ότι υπήρξε μια συνδυασμένη αμέλεια, κατασκευαστική πρώτα απ’ όλα. Κάτι συμβαίνει με το σύστημα κατευθύνσεως», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Πού θα εμφανίζεται στο taxisnet – Πώς γίνεται η διαδικασία αμφισβήτησης

Κορονοϊός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις 20 Ιανουαρίου

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του