ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγός του όταν έμαθε για τον θάνατό του

Τζώρτζης Μονογυιός: Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγός του όταν έμαθε για τον θάνατό του
Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης
INTIME NEWS

Τζώρτζης Μονογυιός: Ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο και να παραβρεθεί στην κηδεία του η σύζυγός του - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του 45χρονου

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία ήταν συνοδηγός στο φονικό τροχαίο και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Πληροφορίες του Star αναφέρουν πως μετά από έντονο προβληματισμό και πάρα τις επιφυλάξεις των θεράποντων γιατρών, συγγενείς της 35χρονης αποφάσισαν να την ενημέρωσαν για τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, λίγες ώρες πριν την κηδεία του στη Μύκονο.

Η γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, κάτι που δεν της επέτρεψαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με το Star, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σoρό του Τζώρτη Μονογυιού μιλούν για έναν βίαιο θάνατο.

Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος και κακώσεις στα οστά του προσώπου. Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος. Όπως συνηθίζεται οι ιατροδικαστές έχουν πάρει βιολογικό υλικό και περιμένουν και τον εργαστηριακό έλεγχο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Πού θα εμφανίζεται στο taxisnet – Πώς γίνεται η διαδικασία αμφισβήτησης

Κορονοϊός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις 20 Ιανουαρίου

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του