ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Θλιβερή περιπέτεια για 41χρονη έγκυο – Δεν τη χειρουργούσαν ενώ το έμβρυο ήταν νεκρό

Κοζάνη
Απίστευτη ταλαιπωρία για 41χρονη έγκυο.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Κοζάνη: Θλιβερή κατάληξη είχε η περιπέτεια μιας 41χρονης εγκύου, η οποία αναζητούσε χειρουργείο λόγω παλίνδρομης κύησης, με το έμβρυο εν τέλει να είναι νεκρό και την ίδια να κάνει την επέμβαση σε ιδιωτική κλινική.

Μια 41χρονη από την Κοζάνη αναζητούσε νοσοκομείο στο οποίο να υπάρχει αναισθησιολόγος, έτσι ώστε να χειρουργηθεί λόγω παλίνδρομης κύησης. Η 41χρονη αρχικά απευθύνθηκε στο νοσοκομείο της Κοζάνης, ωστόσο από εκεί της προτάθηκε να πάει στο νοσοκομείο των Γρεβενών, όμως, ούτε εκεί δόθηκε λύση και την παρέπεμψαν στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Εκεί, της έκλεισαν ραντεβού για τις 3 Ιανουαρίου έτσι ώστε να χειρουργηθεί. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο αλλά δεν έγινε εισαγωγή παρά μόνο διαμάχη με τους υπεύθυνους του νοσοκομείο. Λύση δεν βρέθηκε και μάλιστα ο γυναικολόγος φέρεται να της είπε πως δεν είναι κάτι επείγον!

Εν τέλει, η 41χρονη χειρουργήθηκε σε ιδιωτική κλινική ενώ έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την 3η ΥΠΕ για όσα έχει καταγγείλει. «Είναι ένα γεγονός σοκαριστικό για την γυναίκα. Είναι ένα ζήτημα που προκαλεί μεγάλη θλίψη και λύπη», είπε ο Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

«Έχει επιταχθεί ιδιωτική κλινική στην Κοζάνη από το δημόσιο και θα μπορούσα να την είχαν στείλει εκεί από την πρώτη στιγμή. Θα ήθελα να εκφράσω πάλι τη λύπη και τη συμπάθειά μου», είπε και πρόσθεσε ότι σήμερα το μεσημέρι θα συναντηθεί και θα μιλήσει με την 41χρονη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ – Αναρχικοί οι δράστες

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Η χώρα μπαίνει στην κατάψυξη - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας