ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: «Φράκαρε» ξανά ο Κηφισός - Ποιους δρόμους να αποφύγετε στην Αθήνα

Κίνηση τώρα
Φωτογραφία αρχείου
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις στην άνοδο του Κηφισού, δυσκολίες στη Λεωφόρο Κηφισίας, την Κατεχάκη και άλλους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Τροχαίο ατύχημα έφερε προβλήματα και στην Αθηνών-Κορίνθου.

Ένα ακόμα πρωινό ταλαιπωρίας για τους οδηγούς στην Αθήνα λόγω της κίνησης. Αυτή την ώρα παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία αλλά και σε αρκετούς δρόμους περιμετρικά του κέντρου της πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, στον Κηφισό από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών και μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας υπάρχει τεράστιο μποτιλιάρισμα και οι καθυστερήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στην Κατεχάκη και στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι χάρτες με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τροχαίο με φλεγόμενο όχημα στην Αθηνών - Κορίνθου

Νωρίτερα, ένα τροχαίο ατύχημα, στο ύψος της Χαλυβουργικής, προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Ένα ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό και αμέσως μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά.

Όπως ήταν λογικό, διακόπηκε η κυκλοφορία για αρκετή ώρα κι αποκαταστάθηκε μετά τις 8:50 και στα δυο ρεύματα τα οποία είχαν κλείσει από την έκταση της φωτιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πριν την άφιξη των δυνάμεων στο σημείο είχε καταφτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε έναν τραυματία από το τροχαίο.

Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ – Αναρχικοί οι δράστες

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Η χώρα μπαίνει στην κατάψυξη - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας