ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργία Μπίκα: Το μήνυμά της πριν την κατάθεση για τον βιασμό – Γιατί πήγε στο ΑΤ Λευκού Πύργου

Γεωργία Μπίκα: Το μήνυμά της πριν την κατάθεση για τον βιασμό – Γιατί πήγε στο ΑΤ Λευκού Πύργου

H Γεωργία Μπίκα καταθέτει σήμερα και για την υπόθεη βιασμού και για την φραστική επίθεση που δέχθηκε από δικηγόρο του 27χρονου κατηγορούμενου

Στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου έφτασε το πρωί της Παρασκευής η 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η Γεωργία κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για την φραστική επίθεση από συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου ενώ υπενθυμίζεται ότι αργότερα σήμερα αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια και για την υπόθεση του βιασμού.

«Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Να βρω το δίκιο μου, τίποτα άλλο» ήταν το μόνο που είπε η Γεωργία Μπίκα στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό με τον δικηγόρο του 27χρονου φέρεται πως έγινε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν η Γεωργία Μπίκα μετέβη για να καταθέσει.

Παρουσία ψυχολόγου η 24χρονη αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να παρουσιάσει στην ανακρίτρια απομαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών και sms που αντάλλαξε με τον διοργανωτή του πάρτι.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της Γεωργίας και του μετρ του γνωστού καταστήματος εστίασης, ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου 2021 και ολοκληρώθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Στα μηνύματα φαίνεται να την ενημερώνει για το πάρτι και να την ρωτάει «εάν ψήνεται», ενώ μετά της δίνει οδηγίες για το πώς θα μπει στο ξενοδοχείο και τι ακριβώς θα πει στην ρεσεψιόν για να περάσει μέσα.

Οι νέοι μάρτυρες

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, σήμερα αναμένεται να καταθέσουν στην ανακρίτρια ακόμη τρεις μάρτυρες έπειτα από την «χιονοστιβάδα» πληροφοριών που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να ενωθούν τα κομμάτια του περίπλοκου παζλ και να καλυφθούν τα κενά της πολύκροτης υπόθεσης ομαδικού βιασμού της 24χρονης.
Συγκεκριμένα, θα καταθέσει η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευσε στο πάρτι, ο εργοδότης της, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει για όσα προηγήθηκαν προτού η ίδια πάει στο πάρτι, όπως επίσης και ένας φίλος του με τον οποίο πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο όταν τους τηλεφώνησε το πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Το θρίλερ των τοξικολογικών

Στα χέρια Ελβετών επιστημόνων με νέο ειδικό όργανο προηγμένης τεχνολογίας που ανιχνεύει άγνωστες -έως τώρα- χημικές ουσίες κρίνεται το οριστικό και ξεκάθαρο αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων για την 24χρονη.

Όπως έγραψε το ThessToday.gr, οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται στη Βέρνη της Ελβετίας. Ο λόγος για τον οποίον εστάλησαν από την Ελλάδα στο ελβετικό εργαστήριο είναι απλός: προηγμένη τεχνολογία η οποία δίνει τη δυνατότητα να ανιχνευτούν ναρκωτικές ουσίες οι οποίες ενδεχομένως να μην έχουν συναντήσει ξανά οι Έλληνες επιστήμονες εγχώρια. Και αυτό γιατί κάθε χρόνο εμφανίζονται στην αγορά 101 νέα ναρκωτικά φάρμακα με άγνωστες χημικές ενώσεις.

Άρα, για την κρυστάλλινη εικόνα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ προκειμένου να λάβει επιπρόσθετες πληροφορίες -έχοντας ήδη μια καθαρή εικόνα- απέστειλε στην Ελβετία το δείγμα, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα σταλούν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης στην Ηλιούπολη

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Μαρουσάκης για κακοκαιρία Ελπίδα: Θα το στρώσει στο κέντρο της Αθήνας – Γιατί θα πέσει πολύ χιόνι

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Survivor Spoiler 22/1: Το γράμμα της Μυριέλλας στον Κατσαούνη και οι τρεις νέοι παίκτες

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό