ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Στα λευκά η Κοζάνη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες (pics)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Στα λευκά η Κοζάνη
Πολικό ψύχος σε όλη τη χώρα
kozan.gr

Η επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα ξεκίνησε με τα χιόνια να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους στη Δυτική Μακεδονία.

Χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στη Φλώρινα αλλά και στην πόλη της Κοζάνης το απόγευμα της Παρασκευής (21/1), καθώς η ΕΜΥ και μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα τις επόμενες ώρες στη χώρα μας.

Στην Κοζάνη, χιονόπτωση καταγράφηκε το απόγευμα μέσα στην πόλη, σύμφωνα με το kozan.gr.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Καθώς το ψυχρό μέτωπο κινείται νότια αναμένουμε τοπικές βροχοπτώσεις στα πεδινά και ημιορεινά τμήματα και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας χώρας ενώ τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες αναμένονται στις Κυκλάδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη, σύμφωνα με το meteo.

Παράλληλα με την πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο τις επόμενες ώρες, οι χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται και σε χαμηλότερα υψόμετρα και έτσι τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου χιονοπτώσεις αναμένονται και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και τα βορειότερα τμήματα της Ανατολικής Στερεάς. Στους παρακάτω χάρτες παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός 3ώρου σε μορφή βροχής με πράσινες και μπλε αποχρώσεις και σε μορφή χιονιού με μωβ αποχρώσεις μεταξύ 23:00 της Παρασκευής 21/01 και 02:00 του Σαββάτου 22/01 (Γράφημα 1), και μεταξύ 02:00 και 05:00 του Σαββάτου 22/01 (Γράφημα 2).

Ο αθροιστικός υετός 3ώρου σε μορφή βροχής με πράσινες και μπλε αποχρώσεις και σε μορφή χιονιού με μωβ αποχρώσεις μεταξύ 23:00 της Παρασκευής 21/01 και 02:00 του Σαββάτου 22/01

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αθήνα: Νεκρό κοριτσάκι ενός έτους από εγκαύματα – Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

Καιρός - Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για χιονοθύελλα - Πυκνά χιόνια και στην Αττική τη Δευτέρα

Επίθεση Χάκερς στη Βουλή: Έβαλαν στόχο email βουλευτών - Άγνωστο ακόμα το μέγεθος της διαρροής