ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Νωρίτερα κλείνουν απόψε τα σούπερ μάρκετ - Αναλυτικά το ωράριο

σούπερ μάρκετ ωράριο κακοκαιρία
Ωράριο σούπερ μάρκετ
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αναλυτικά το ωράριο των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων τροφίμων λόγω κακοκαιρίας.

Τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων θα κλείσουν νωρίτερα απόψε στις περιοχές που είναι σε ισχύ η γενική αργία λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει από χθες γνωστοποιήσει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, σήμερα Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Έτσι λοιπόν, το ωράριο για τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων είναι από τις 10 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.

Επιπλέον, ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Στυλιανίδης: Παρατείνεται η γενική αργία και την Τετάρτη (26/01) σε 4 Νομούς

Παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, όπως ανακοινωσε πριν από λίγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης ξεκινώντας την ενημέρωση ζήτησε και πάλι συγγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν, ενώ τόνισε πως απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού περίπου 1.800 οχήματα.

Ο ίδιος τόνισε πως η προσπάθεια συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισσμός το συντομότερο. «Όσοι διανυκτέρρευσαν στο αεροδρόμιο μεταφέρονται με τον προαστιακό στην Αθήνα», είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, ενώ για τα οχήματα είπε ότι μεταφέρονται στη ΛΕΑ ώστε να καθαριστεί άνετα η Αττική Οδός.

Ο κ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε επίσης το ΕΚΑΒ, του οποίου συνεισφορά ήταν καταλλητική ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς.

Όσο για το αεροδρόμιο, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε πως λειτουργεί κανονικά και η πρόσβαση σε αυτό πραγματοποιείται με τον Προαστιακό και από τη Βάρης Κορωπίου.

Αναφορικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως τις επόμενες ώρες θα επηρρεαστούν η Αττική, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη.

Τέλος, ο κ. Στυλιανίδης ανακοίνωσε γενική αργία και για την Τετάρτη (26/01). «Η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη», είπε ο υπουργός και ευχαρίστησε όσους επιχειρούν και βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Στυλιανίδης: Παρατείνεται η γενική αργία και την Τετάρτη (26/01)

Πλεύρης: Αναβολή των εμβολιασμών και την Τετάρτη (26/1)

Αττική Οδός: Έτσι θα έπρεπε να είχαν κάνει τον αποχιονισμό – Το παράδειγμα στην παραλιακή λεωφόρο