ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Στυλιανίδης: Παρατείνεται η γενική αργία και την Τετάρτη (26/01) σε 4 Νομούς

Καιρός - Στυλιανίδης: Παρατείνεται η γενική αργία και την Τετάρτη (26/01) σε 4 Νομούς

Για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, τα προβλήματα και το πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία και θα επαναλειτουργήσει το Δημόσιο, ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης (25/01) ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης. 

Παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, όπως ανακοινωσε πριν από λίγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης ξεκινώντας την ενημέρωση ζήτησε και πάλι συγγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν, ενώ τόνισε πως απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού περίπου 1.800 οχήματα.

Ο ίδιος τόνισε πως η προσπάθεια συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισσμός το συντομότερο. «Όσοι διανυκτέρρευσαν στο αεροδρόμιο μεταφέρονται με τον προαστιακό στην Αθήνα», είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, ενώ για τα οχήματα είπε ότι μεταφέρονται στη ΛΕΑ ώστε να καθαριστεί άνετα η Αττική Οδός.

Ο κ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε επίσης το ΕΚΑΒ, του οποίου συνεισφορά ήταν καταλλητική ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς.

Όσο για το αεροδρόμιο, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε πως λειτουργεί κανονικά και η πρόσβαση σε αυτό πραγματοποιείται με τον Προαστιακό και από τη Βάρης Κορωπίου.

Αναφορικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως τις επόμενες ώρες θα επηρρεαστούν η Αττική, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη.

Τέλος, ο κ. Στυλιανίδης ανακοίνωσε γενική αργία και για την Τετάρτη (26/01). «Η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη», είπε ο υπουργός και ευχαρίστησε όσους επιχειρούν και βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού μιλούν στο Newsbomb.gr: Μας άφησαν 20 ώρες αβοήθητους

Συγκλονιστική μαρτυρία για την Αττική Οδό: Εγώ κινητοποίησα τον στρατό μετά από 12 ώρες

Καιρός - Αρναούτογλου: Πού θα χιονίσει περισσότερο τις επόμενες ώρες - Νέα ψυχρή μάζα από το Σάββατο