ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία για την Αττική Οδό: Εγώ κινητοποίησα τον στρατό μετά από 12 ώρες

Συγκλονιστική μαρτυρία για την Αττική Οδό: Εγώ κινητοποίησα τον στρατό μετά από 12 ώρες
ΙΝΤΙΜΕ

Σύζυγος εγκλωβισμένου περιέγραψε την ταλαιπωρία του στην Αττική Οδό

Για την ταλαιπωρία που πέρασε ο σύζυγός της στην Αττική Οδό τον αυτοκινητόδρομο για τον οποίο παραμένει η ταλαιπωρία για περισσότερες από δώδεκα ώρες μίλησε στο MEGA η κυρία Κιριακοπούλου σε μια συγκλονιστική περιγραφή.

«Μόλις τον υποδέχτηκα, το πώς κατάφερε να φτάσει πρέπει να βγει στην τηλεόραση. Προς το παρόν δεν έχει κουράγιο να μιλήσει, επιτρέψτε μου να σας πω εγώ. Ήταν από τις 11 το πρωί στην Αττική Οδό μεταξύ 13ης και 14ης εξόδου μετά τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Παίρναμε όλες τις υπηρεσίες, ο άντρας μου έπαθε κρίση πανικού, μου είπαν το μεσημέρι από το 112 ότι θα τον πάρουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, δεν τον πήρε κανείς», είπε αρχικά η κυρία Κυριακοπούλου.

«Στις 9 το βράδυ είπαν να στείλουν το στρατό. Η ώρα πήγε 3 τα ξημερώματα και ξαναπήρα τηλέφωνο τον σύζυγό μου και δεν υπήρχε κανείς εκεί. Ούτε αστυνομία, ούτε στρατός. Πήρα στην αστυνομία, μου είπαν να κλειδώσει το αυτοκίνητο και να πάει να βρει τα λεωφορεία. Πήρα την Πυροσβεστική, μου είπαν να μην το κάνει αυτό σε καμία περίπτωση, θα δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Πήρα τελικά στο στρατό, ήταν οι μοναδικοί που νιώθω ότι βοήθησαν. Εγώ τους κατεύθυνα. Τους είπα που βρίσκεται ο σύζυγός μου και άλλοι χιλιάδες, τους παρακάλεσα να πάνε να τους δώσουν έστω νερό», συνέχισε την περιγραφή της.

«Στις 4 παρά πέντε, έφτασαν στο σημείο οι εθελοντές από το στρατό, τους είπαν ότι “μας ενημέρωσαν και έτσι σας βρήκαμε” και ότι δεν είναι στο πλάνο, δεν έρχεται βοήθεια και να φύγουν όπως μπορούν. Ο σύζυγός μου έκανε αναστροφή και έφυγε μέσα στο πουθενά. Προσανατολίστηκε μόνος του, πήγε ανάποδα μέσα στο χαμό, και βγήκε στη Μεσογείων», εξήγησε.

«Ο σύζυγός μου πέρασε κρίσεις πανικού, τον βοήθησαν άλλοι οδηγοί. Έχει και πρόβλημα καρδιάς, εχτές το μεσημέρι τους εξηγούσα ότι δε γίνεται να τον αφήσετε εκεί. Δεν ήξερα ότι δώδεκα ώρες μετά θα χρειαστεί να κινητοποιήσω εγώ το στρατό. Είναι παρκαρισμένα τα οχήματα, και από πάνω υπάρχει χιόνι. Κάποιοι έμειναν από καύσιμο. Δεν τσέκαρε κανείς τα αυτοκίνητα μέσα», περιέγραψε η κ. Κυριακοπούλου.

«Από την Αττική Οδό μου είπαν “ας μην έβγαινε από το σπίτι του” ο άντρας μου και μου το έκλεισαν. Ο άνθρωπος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, έφυγε από το γραφείο του νωρίς το πρωί και προσπαθούσε να γυρίσει σπίτι του», είπε η γυναίκα αγανακτισμένη.

«Τελικά οδηγήθηκε στη Μεσογείων και έφτασε μέχρι ένα σημείο που ήταν κλειστός ο δρόμος, τον κατευθείαν προς Εθνικής Αντιστάσεως να στρίψει Κηφισίας. Τελικά ανέβηκε από τη Φορμίωνος. Δεν είχε αλυσίδες, αλλά είχε ένα καλό αυτοκίνητο, τζιπ», κατέληξε η κ. Κυριακοπούλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραμένει το χάος στην Αττική Οδό: Συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός των οδηγών - Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία «Ελπίς» σήμερα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Καιρός - Αρναούτογλου: Πού θα χιονίσει περισσότερο τις επόμενες ώρες - Νέα ψυχρή μάζα από το Σάββατο