ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Δήμος Ηλιούπολης: Δυστυχώς ο ΔΕΔΔΗΕ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Δήμος Ηλιούπολης: Δυστυχώς ο ΔΕΔΔΗΕ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων
«Οι δυνάμεις του δήμου μας δίνουν τη μάχη με την κακοκαιρία για να κρατήσουν ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί από τους κατοίκους»
Intime News

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Η πρωτοφανής για την περιοχή μας, σφοδρή και συνεχής χιονόπτωση, κάνει υπερβολικά δύσκολο το έργο της αντιμετώπισης της κακοκαιρίας»

Χωρίς ανάπαυλα επιχειρούν έξι ειδικά οχήματα εκχιονισμού και δύο αλατιέρες στον δήμο Ηλιούπολης μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Η «μάχη» συνεχίζεται στους δρόμους της πόλης, προκειμένου να ανοίξουν όλοι οι δρόμοι, αλλά και να απεγκλωβίσουν οχήματα, μεταξύ των οποίων ήταν και δύο πυροσβεστικά, ενώ η δημοτική Αρχή συνδράμει σε όποια ανάγκη μετακίνησης παρουσιάζεται από και προς το Κέντρο Υγείας, σε γιατρούς και νοσοκομεία, σε νεφροπαθείς κ.α.

«Οι δυνάμεις του δήμου μας δίνουν τη μάχη με την κακοκαιρία για να κρατήσουν ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί από τους κατοίκους στα τηλέφωνα του δήμου και στους αρμόδιους αντιδημάρχους, με ιεράρχηση κατά βαθμό σοβαρότητας και προτεραιότητας», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και συνέχιζε:

«Η πρωτοφανής για την περιοχή μας, σφοδρή και συνεχής χιονόπτωση, κάνει υπερβολικά δύσκολο το έργο της αντιμετώπισης της κακοκαιρίας, αλλά με τη συνεχή εργασία των ειδικών οχημάτων του δήμου, έχει επιτευχθεί να λειτουργούν στοιχειωδώς κεντρικοί και δευτερεύοντες δρόμοι, που συχνά καλύπτονταν ξανά από νέο χιόνι, κάνοντας το έργο των συνεργείων να φαίνεται μάταιο, αλλά συνεχίζουμε».

Αμέσως μετά ο κ. Χατζηδάκης τόνισε: «Ευχαριστούμε τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών, που με υπευθυνότητα απέφυγαν να κυκλοφορήσουν, προστατεύοντας τις ζωές τους και διευκολύνοντας το επεμβατικό έργο των συνεργείων μας, αντίθετα με κάποιους, που κινήθηκαν χωρίς αλυσίδες δημιουργώντας τοπικά προβλήματα. Δυστυχώς ο ΔΕΔΔΗΕ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με λυπηρό αποτέλεσμα πολλά προβλήματα ηλεκτροδότησης, κομμένα και επικίνδυνα καλώδια, καθυστερήσεις και πολύωρες διακοπές ρεύματος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετέχουν στη μάχη αυτή, σε αιρετούς, και υπηρεσιακούς, από την Καθαριότητα, την Τεχνική Υπηρεσία, τη Δημοτική Αστυνομία, την Υπηρεσία Πρασίνου και σε όσους είναι διαρκώς στα τηλέφωνα επικοινωνίας, καθώς και στους εθελοντές της ΕΟΔΠΗ και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου».

Στο τέλος ο δήμαρχος Ηλιούπολης πρόσθεσε: «Παραμένουμε άγρυπνοι στις θέσεις μας και φροντίζουμε για την αποκατάσταση των συνεπειών της κακοκαιρίας και την επιστροφή στην κανονικότητα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Στυλιανίδης: Παρατείνεται η γενική αργία και την Τετάρτη (26/01)

Πλεύρης: Αναβολή των εμβολιασμών και την Τετάρτη (26/1)

Αττική Οδός: Έτσι θα έπρεπε να είχαν κάνει τον αποχιονισμό – Το παράδειγμα στην παραλιακή λεωφόρο