ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Οινόη: Πλήρωσαν από την τσέπη τους λεωφορείο για να συνεχίσουν το ταξίδι

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Οινόη: Πλήρωσαν από την τσέπη τους λεωφορείο για να συνεχίσουν το ταξίδι
Οι επιβάτες έζησαν μια «Οδύσσεια» που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί

Εγκλωβισμένοι σε τρένο στην Οινόη

Ακινητοποιήθηκαν τα τρένα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα». «Πάγωσαν» οι επιβάτες που έμειναν εγκλωβισμένοι στην Οινόη για 18 ώρες, οι οποίοι πλήρωσαν από την τσέπη τους λεωφορείο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Τους παρέλαβε τουριστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει προς τη Θήβα, τη Λαμία, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη το οποίο μίσθωσαν οι ίδιοι καθώς κανένας δεν τους το παρείχε. Πρόκειται για τους επιβάτες που αρνήθηκαν να επιστρέψουν στην Αθήνα καθώς ήθελαν να συνεχίσουν προς τον προορισμό τους.

Μαρτυρία επιβάτη τρένου από τον σταθμό Οινόης στο Newsbomb: Βοηθήστε μας - Ξεμένουμε κι από τρόφιμα

Επιβάτης τρένου που βρίσκεται εγκλωβισμένος στον σταθμό της Οινόης εδώ και 16 ώρες μίλησε στο Newsbomb.gr για την ταλαιπωρία που βιώνουν από χθες δεκάδες επιβάτες.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος δήλωσε στο Newsbomb.gr ότι στον σταθμό της Οινόης βρίσκονται αυτή τη στιγμή τρία, εκ των οποίων το ένα αφορά την αμαξοστοιχία που ενεπλακη στη χθεσινή σύγκρουση.

Όπως είπε οι επιβάτες του συγκεκριμένου τρένου αποβιβάστηκαν στη μία τα ξημερώματα και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία της Λαμίας.

Τα άλλα δύο τρένα αφορούν δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, ενώ πριν από λίγο υπήρξε ανακοίνωσε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πως θα μεταβούν τρια σημεία προκειμένου να μεταφερθούν οι επιβάτες, με την σημείωση πως οι επιβάτες ξεπερνούν τους 150.

Το βίντεο με την αναχώρηση των πρώτων επιβατών με λεωφορείο

Μαρτυρία επιβάτη τρένου από τον σταθμό Οινόης στο Newsbomb: Βοηθήστε μας - Ξεμένουμε κι από τρόφιμα

Ο ίδιος, όπως είπε στο Newsbomb.gr, ξεκίνησε από την Αθήνα στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι που εγκλωβίστηκε στο σταθμό της Οινόης, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πότε ακριβώς θα αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες πληροφορίες που τους δόθηκαν κάνουν λόγο για αναχώρηση στις 12 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, εκφράζει κραυγή αγωνίας καθώς πλέον έχουν εξαντληθεί οι όποιες προμήθειες από την αμαξοστοιχία, ενώ είναι θέμα χρόνου και ο σταθμός της Οινόης να εμφανίσει αδυναμία να παράσχει τρόφιμα στους εγκλωβισμένους επιβάτες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα καταγγελία για τον ιερέα: Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη μπέιμπι σίτερ του παιδιού του

Survivor Spoiler: Αποχωρεί ο Γιωργίκας Πιλίδης; Ποια η κατάσταση της υγείας του (video)

Συγκλονιστικό σημείωμα εγκλωβισμένου οδηγού που έφυγε με τα πόδια από την Αττική Οδό

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Η άγνωστη ιστορία με το κοριτσάκι που κουβαλούσε ο αστυνομικός στην πλάτη του