ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έκανε εμβόλιο για τον κορονοϊό στη θέση άλλου - Μόλις τον κατάλαβαν έγινε... καπνός

Πάτρα: Έκανε εμβόλιο για τον κορονοϊό στη θέση άλλου - Μόλις τον κατάλαβαν έγινε... καπνός
Ενημερώθηκε η Αστυνομία
INTIME NEWS

Πάτρα: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στη θέση άλλου

Την Αστυνομία και τις αρμόδιες Αρχές ενημέρωσαν άμεσα οι προϊστάμενοι του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα της Πάτρας για περίπτωση άνδρα που προσήλθε το πρωί της Τρίτης (25/1) να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού χωρίς τα χαρακτηριστικά του να συμφωνούν με τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε.

Μάλιστα μόλις έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου πως η ηλικία του δεν συνάδει με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news μόλις ο άνδρας κατάλαβε πως πάει να μπλέξει, έγινε...καπνός, έχοντας προηγουμένως προλάβει να εμβολιαστεί. Να σημειωθεί πως ο άνδρας που προσήλθε για εμβολιασμό ήταν περίπου 40 ετών, ενώ ο πολίτης που ανέφερε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν μόλις 28.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας συνέχισαν τις έρευνες και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο. Εκείνος αφενός μεν ισχυρίστηκε πως βρίσκεται εκτός Πατρών και αφετέρου ενώ υποσχέθηκε πως θα προσέλθει δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρχικά να μην καταχωρηθεί ο εμβολιασμός στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας και στη συνέχεια να ενημερωθεί η Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα η Ασφάλεια Πατρών και το τρίτο Αστυνομικό Τμήμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr