ΕΛΛΑΔΑ

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον ιερέα - Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 14χρονη (vid)

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον ιερέα
Τη σεξουαλική της παρενόχληση σε ηλικία 14 ετών από τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια καταγγέλλει νεαρό κορίτσι
INTIME NEWS

Νέα καταγγελία ανήλικης για ανήθικες προτάσεις από τον ιερέα

Μία ακόμη καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας, πριν από περίπου δυο χρόνια, όταν τη γνώρισε στο κατηχητικό. Τη σεξουαλική της παρενόχληση από τον ιερέα σε ηλικία 14 ετών περιέγραψε μιλώντας στο Star, ένα 16χρονο -σήμερα- κορίτσι. Πρόκειται για ένα κορίτσι το οποίο συμμετείχε στο κατηχητικό, μετά από προτροπή του ιερέα, ο οποίος, από την πρώτη μέρα -όπως αναφέρει η κοπέλα- άρχισε να την πιέζει προκειμένου να γίνει ο πνευματικός της και στη συνέχεια της ζητούσε φωτογραφίες, ακόμα και γυμνές.

«Έχω συνομιλίες που μου μιλάει αισχρά και με παρακαλάει να με βγάλει κάμερα. Ήμουν 14 ετών όταν έγινε αυτό, αλλά ευτυχώς είχα τη συνείδησή μου. Σε ό,τι αισχρό έλεγε έβαζε τον Θεό. Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου, με παρακαλούσε να με πάρει στην κάμερα. Ποιος ξέρει τι θα έβλεπα αν την άνοιγα. Το είχα πει σε κάποιον ότι μου έστελνε μηνύματα και μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα σε τρίτους για μένα» λέει η 16χρονη.

Όπως αφηγείται, όταν πήγε στο γραφείο του ιερέα για εξομολόγηση, εκείνος την κοίταζε επίμονα και άσχημα. Όταν ο 37χρονος συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα τον κατάλαβε, της είπε ότι βρίσκεται στον οίκο του Θεού και δεν πρέπει να αισθάνεται άβολα.

«Μου είπε να ανεβάσω το σουτιέν μου και να του δείξω το στήθος μου. Δεν το έκανα και μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα για εμένα σε τρίτους. Το είπα στους γονείς μου και ήθελαν να κάνουν καταγγελία, αλλά εγώ δεν ήθελα. Φταίω εγώ γι’ αυτό. Τότε η γυναίκα του ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, φοβόμουν ότι δε θα με πιστέψει κανένας» κατέληξε η 16χρονη.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του κοριτσιού:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συμπληρωματική δίωξη σε βάρος του ιερέα - Είχε προτείνει σεξουαλική συνεύρεση σε μητέρα και κόρη