ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στον Κηφισό: Νταλίκα συγκρούστηκε με ΙΧ και «φράκαρε» το ρεύμα προς Αθήνα στην Καλυφτάκη

τροχαίο ατύχημα
Συμφόρηση στον κόμβο Καλυφτάκη από τροχαίο ατύχημα.
Newsbomb.gr

Τροχαίο ατύχημα: Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στον κόμβο Καλυφτάκη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, μετά από σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ που προκάλεσε συμφόρηση στο ρεύμα της καθόδου.

Νέο τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό ΑθηνώνΛαμίας το πρωί της Δευτέρας (31/01), στον κόμβο Καλυφτάκη. Συγκεκριμένα, στην είσοδο από τη γέφυρα προς την εθνική οδό και το ρεύμα προς Πειραιά, μια νταλίκα συγκρούστηκε με ένα ΙΧ και το σημείο «φράκαρε»!

Απορίας άξιο είναι το πώς έγινε η σύγκρουση, καθώς το ΙΧ φαίνεται να είναι γυρισμένο με εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του δρόμου. Το θετικό είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, με τους οδηγούς της νταλίκας και του ΙΧ να έχουν βγει από τα οχήματά τους και να αναμένουν τις Αρχές για τα διαδικαστικά.

Το κακό για τους υπόλοιπους οδηγούς ήταν πως τα δυο οχήματα μετά τη σύγκρουση βρέθηκαν επί της ουσίας να έχουν κλείσει την είσοδο στην εθνική οδό, για το ρεύμα προς Αθήνα, στον κόμβο της Καλυφτάκη με αποτέλεσμα να πρέπει να μπει κανείς στον παράδρομο και να πάρει την επόμενη είσοδο στην κεντρική οδική αρτηρία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.