ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Ελπίζω να τελειώσει εδώ» λέει ο δικηγόρος μετά τα γκαζάκια στο γραφείο του

Θεσσαλονίκη: «Ελπίζω να τελειώσει εδώ» λέει ο δικηγόρος μετά τα γκαζάκια στο γραφείο του
Την ανησυχία του μετά την επίθεση με γκαζάκια που έγινε στο γραφείο του διατύπωσε ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος
grtimes.gr

Την ανησυχία του μετά την επίθεση με γκαζάκια που έγινε στο γραφείο του διατύπωσε ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος για τον οποίο η 24χρονη Γεωργία Μπίκα έχει υποστηρίξει ότι της επιτέθηκε φραστικά όταν πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της

Για στοχοποίησή του ιδίου, της οικογένειάς του και των συνεργατών «εδώ και εβδομάδες» έκανε λόγο ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος για τον οποίο η 24χρονη Γεωργία Μπίκα έχει υποστηρίξει ότι της επιτέθηκε φραστικά όταν πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους για την έκρηξη με γκαζάκια που σημειώθηκε στο γραφείο του το πρωί της Δευτέρας ο κ. Αλεξόπουλος κατήγγειλε «ανελέητο πόλεμο λάσπης» και ξεκαθάρισε ότι «από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω εμπλοκή με την υπόθεση».

Όσον αφορά τις καταγγελίες της Γεωργίας Μπίκα ο κ. Αλεξόπουλος είπε ότι «δεν άσκησα ποτέ ουδεμία βία, φραστική ή άλλη, σε βάρος της 24χρονης. Ευτυχώς όπως προκύπτει από τις καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών η αλήθεια έχει ήδη λάμψει και θα γίνει γνωστό και σε εσάς. Ουδέποτε κατέθεσα μήνυση σε βάρος της 24χρονης όπως έχει ψευδώς υποστηριχθεί».

«Όσοι άσκησαν και όσοι ασκούν τον πόλεμο λάσπης σε βάρος μου οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη. Ευτυχώς έχουμε μόνο υλικές ζημιές, δεν υπήρχαν άτομα στο γραφείο εκείνη την ώρα. Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει εδώ» πρόσθεσε ο κ. Αλεξόπουλος για την έκρηξη με γκαζάκια στο γραφείο του.

Μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας: Ακούσαμε δύο απανωτούς κρότους και είδαμε έντονο καπνό

Για την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, μίλησε ένας εκ των ενοίκων της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη ο οποίος είπε ότι «στις 7 ακριβώς ακούσαμε δύο απανωτούς κρότους και έπειτα βρέξαμε πετσέτες και κλείσαμε τις χαραμάδες από τις πόρτες καθώς είχε ήδη μπει έντονος καπνός στα σπίτια».

Όσον αφορά στους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης ο ένοικος ανέφερε ότι δεν πρόλαβαν να δουν κάποιον ενώ ερωτηθείς για την κατάσταση της οικοδομής ο ένοικος στον 6ο όροφο δήλωσε ότι «έχουν μαυρίσει οι τοίχοι από την έκρηξη, η οσμή είναι ακόμη έντονη και αναμένουμε της αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, η οποία διακόπηκε από την έκρηξη».

Άλλος ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία σημειώθηκε η έκρηξη είπε ότι «μένω ακριβώς από πάνω στον 5ο όροφο, εκείνη την ώρα ετοιμαζόμουν να πάω στην δουλειά μου. Άκουσα δύο μπαμ και μέχρι να πάω στο σαλόνι και τρίτο. Δεν επιχείρησα να βγω έξω, καθώς είχε έντονο καπνό»”.

Φανερά σοκαρισμένος, δε, πρόσθεσε ότι «δεν έγινε κάτι σοβαρό, ωστόσο εκείνη την ώρα πάω στην δουλειά μου και θα μπορούσα να είμαι στο ασανσέρ, από πάνω μένει οικογένεια με μικρά παιδιά, θα μπορούσε να γίνει κάτι πολύ άσχημο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου που επιτέθηκε φραστικά στη Γεωργία Μπίκα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δύο νέες καταγγελίες για εμπλεκόμενο στην υπόθεση

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Νέα κατάθεση καλεσμένου στη σουίτα - Πάνω από 17 άτομα στο πάρτι

Βιασμός 24χρονης - Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για τον διοργανωτή του πάρτι – «Συνέβη και σε μένα»