ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Παρασκευή: Μια ώρα πριν ανοίξει το σχολείο, συνεργείο καθάριζε τα χιόνια - Αντιδράσεις γονέων

αγία παρασκευή σχολείο
Οι μαθητές είχαν αρχίσει να πηγαίνουν στο σχολείο και το συνεργείο καθάριζε...
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αγία Παρασκευή: Έντονες αντιδράσεις των γονέων των μαθητών του 9ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, καθώς το προαύλιο ήταν γεμάτο χιόνια, πάγο και πεσμένα κλαδιά. Συνεργείο του δήμου εμφανίστηκε μια ώρα πριν χτυπήσει το κουδούνι της Δευτέρας.

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα και ακόμα υπάρχουν περιοχές της Αττικής που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εκτός από τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα για περισσότερες από έξι ημέρες, υπάρχουν αρκετά σημεία στην Αττική στα οποία εντοπίζεται πάγος και πεσμένα κλαδιά από δέντρα.

Μάλιστα, ένα από αυτά ήταν το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, το οποίο τη Δευτέρα (31/01) αναμενόταν να λειτουργήσει κανονικά, με μια ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων.

Οι γονείς, ωστόσο, των μαθητών του σχολείου αντέδρασαν έντονα στην απόφαση να λειτουργήσει κανονικά καθώς υποστηρίζουν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά τους.

Το προαύλιο δεν είχε καθαριστεί και σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στο Open, συνεργείο του δήμου Αγίας Παρασκευής εμφανίστηκε περίπου μια ώρα πριν χτυπήσει το κουδούνι για να προχωρήσει στον καθαρισμό.

Οι εικόνες για την κατάσταση που επικρατούσε στο σχολείο είναι ενδεικτικές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.