ΕΛΛΑΔΑ

Γήπεδα: Αυτή την εβδομάδα οι αποφάσεις για αύξηση των φιλάθλων

πληρότητα γήπεδα
Υπό εξέταση η πληρότητα των γηπέδων.
INTIME / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Γήπεδα: Στη διάρκεια της εβδομάδας η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας αναμένεται να κάνει την εισήγησή της για πιθανή αύξηση του ποσοστού φιλάθλων που θα επιτρέπεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Από τη Δευτέρα (31/01), είναι σε εφαρμογή μια πρώτη χαλάρωση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Η μουσική επιστρέφει σε εστίαση και διασκέδαση ενώ απελευθερώνεται το ωράριο, ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι αφορά τα γήπεδα.

Ο περιορισμός της πληρότητας των γηπέδων παραμένει στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1.000 φιλάθλους, όμως, αυτά τα δεδομένα είναι πιθανό να διαφοροποιηθούν μέσα στην εβδομάδα. Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια του briefing της Δευτέρας, τις επόμενες ημέρες η επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει και να εξετάσει το θέμα των γηπέδων.

«Σημειώνεται ότι για τους αθλητικούς χώρους και τα γήπεδα διατηρείται ο περιορισμός της πληρότητάς τους στο 10% με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Ωστόσο, θα επανεξεταστεί αυτή την εβδομάδα η αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα και στους άλλους χώρους αθλητικής δραστηριότητας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: O Χρήστος Στυλιανίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού