ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η κηδεία του Πάνου Νάτση - Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατό του

Πάνος Νάτσης
Ο Πάνος Νάτσης

Πάνος Νάτσης: Σήμερα, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό φίλοι και συγγενείς.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Πάνου Νάτση δεν θα γίνει στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί, αλλά στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00.

Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του για την κηδεία του

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας, με μια ανάρτηση γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του 31χρονου ηθοποιού.

Οι ποιο κοντινοί άνθρωποι του Πάνου Νάτση ζήτησαν αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών WOMAN IN NEED, που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την επιθυμία της οικογένειας του Πάνου Νάτση:

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες.»

Ακαριαίος ο θάνατός του

Κακώσεις σε δύο σημεία του σώματός του έφερε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μεταξουργείο με τη μηχανή του. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο ιατροδικαστής εντόπισε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα του ηθοποιού, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σοβαρά τραύματα στο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές.

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του φορτηγού

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Πάνο Νάτση. Μιλώντας στον Alpha, η αδερφή του οδηγού περιέγραψε το σοκ που έχει υποστεί ο αδελφός της από το δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Όπως ανέφερε η ίδια, ο οδηγός του φορτηγού είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να ήμουν στη θέση της οικογένειας του ηθοποιού. «Σταμάτησε επί τόπου το αμάξι, κατέβηκε κάτω και τον αντίκρισε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε η αδελφή του οδηγού.

Σημείωσε, μάλιστα, πως ο αδελφός της θα ήθελε πάρα πολύ να βγει να πει ένα συλλυπητήρια στην οικογένεια αλλά δε γνωρίζει πότε θα είναι σε θέση να το κάνει αυτό γιατί κλαίει συνέχεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: Συγκλονίζουν τα μηνύματα φίλων στο σημείο που σκοτώθηκε - «Σε περιμένουμε σπίτι...»