ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική κατάληξη για το τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός ο 40χρονος οδηγός

Τραγική κατάληξη για το τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός ο 40χρονος οδηγός
Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 10 άνδρες
zarpanews.gr

Ο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε

Τροχαίο δυστύχημα με απολογισμό ένα άνδρα ηλικίας 40 ετών νεκρό, σημειώθηκε το μεσημέρι στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Όπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα, το τροχαίο συνέβη ένα χιλιόμετρο μετά τον κόμβο Πλατανιά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κίσσαμο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούσθηκαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 10 άνδρες, που μετά από επιχείρηση απεγκλώβισαν τον οδηγό του ενός οχήματος, που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φέροντας σοβαρά τραύματα, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος είχε βγει μόνος του από το αυτοκίνητό του.

Ο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης καταστράφηκαν και τα δύο οχήματα, κομμάτια των οποίων διασκορπίστηκαν στο οδόστρωμα. Η κυκλοφορία διακόπηκε στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας όπου βρέθηκε προσωπικό της τροχαίας για να καταγράψει το συμβάν στο πλαίσιο της προανάκρισης για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Απεγκλωβίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση ένας τραυματίας