ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την επίθεση στον 19χρονο

Δολοφονία 19χρονος βίντεο ντοκουμέντο
Βίντεο από την δολοφονική επίθεση
Alpha

Δολοφονία Άλκη: Στη δημοσιότητα νέα βίντεο από την επίθεση στον 19χρονο.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα βίντεο ντοκουμέντα από την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη, όπου αποτυπώνεται η βαρβαρότητα με την οποία χτύπησαν οι δράστες.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, τα δύο βίντεο προέρχονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος, τα οποία και δείχνουν πλάνα από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Η επίθεση κρατά ένα λεπτό, χρόνος που ήταν αρκετός στους δράστες για να κάνουν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος, δίπλα του κάθεται ο 20χρονος Αλβανός που παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε έναν φίλο του Άλκη στο πόδι.

Πέρα των δυο, του 23χρονου και του 20χρονου που παραδέχτηκε την επίθεση, από πίσω ήταν δύο ακόμα άτομα. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης τεσσάρα άτομα, ενώ από το τρίτο ένας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Παράλληλα, στο βίντεο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Μάλιστα, φαίνεται να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος. Ένας μετά την επίθεση προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του μετά την επίθεση. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι.

Σημειώνεται δε ότι στα πλάνα φαίνεται ότι ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των φίλων του Άλκη: Τον μαχαίρωναν, ούρλιαζε «βοήθεια, πονάω»