ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Κρατούσα το δρεπάνι αλλά δεν ήταν το φονικό όργανο υποστηρίζει ο 21χρονος

Δολοφονία Άλκη: Κρατούσα το δρεπάνι αλλά δεν ήταν το φονικό όργανο υποστηρίζει ο 21χρονος
Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ορισμένα από όσα θα ισχυριστεί ο 21χρονος για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού
ΙΝΤΙΜΕ

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ορισμένα από όσα θα ισχυριστεί ο 21χρονος για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Ένα τμήμα των όσων θα υποστηρίξει ο 21χρονος συλληφθείς για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην ανακρίτρια στην οποία οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.

«Αυτό που ξέρω και ευελπιστώ να το πει και στην απολογία του ο 21χρονος είναι ότι τα πράγματα έχουν γίνει με τελείως διαφορετικό τρόπο» είπε αρχικά ο κ. Λύτρας ο οποίος ερωτηθείς για το δρεπάνι με το οποίο φέρεται να χτυπήθηκε ο άτυχος Άλκης απάντησε ότι ο 21χρονος θα πει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή, ότι με αυτό το δρεπάνι που πράγματι κατείχε κανείς δεν έχει χτυπηθεί αλλά αυτό συνέβη με άλλο μέσο

«Το θανατηφόρο χτύπημα δεν έγινε με το δρεπάνι» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας ότι θα υποστηρίξει ο 21χρονος πελάτης του ενώ ερωτηθείς αν πίσω από την εμπλοκή του νεαρού στη δολοφονική επίθεση κρύβονται λόγοι αντεκδίκησης ο δικηγόρος είπε ότι «δεν υπάρχουν λόγοι αντεκδίκησης αν και είχε πέσει θύμα επίθεσης ο ίδιος».

«Είναι μετανιωμένος και ζητάει συγγνώμη για τη συμμετοχή στον χαμό του παιδιού» κατέληξε ο κ. Λύτρας για όσα αναμένεται να πει στην απολογία του ο 21χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο κ. Λύτρας είχε πει στο MEGA ότι «πράγματι το δρεπάνι το έβγαλε αυτός από το αυτοκίνητο, στη συνέχεια όμως το πήρε κάποιος που θα κατονομάσει στην ανακρίτρια ο πελάτης μου ποιος είναι, και στη συνέχεια αυτός είναι που χτύπησε με το δρεπάνι στο παιδί».

Τον 21χρονο είχε «δώσει» ως το άτομο που κρατούσε το δρεπάνι ο 23χρονος που απολογήθηκε και προφυλακίστηκε πρώτος για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη καθώς στην απολογία του ο 23χρονος σεσημασμένος χούλγικαν ανέφερε μεταξύ άλλων: «…ύστερα από λίγη ώρα επιστρέψαμε όλοι στα γραφεία του Συνδέσμου στην Παλαιών Πατρών Γερμανού. Εκεί έφτασαν και τα έτερα άτομα, που επέβαιναν στα άλλα δύο αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και ο Γ.Κ, ο οποίος μπροστά σε όλους μας ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έκανα μαλ… Ξέχασα εκεί το δρεπάνι"».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Ο ρόλος των δραστών - Συγκλονίζουν οι καταθέσεις και τα ντοκουμέντα του φονικού

Δολοφονία Άλκη: Η τακτική της ανακρίτριας για να «ξεκλειδώσει» το έγκλημα και το «τάγμα θανάτου»