ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνάντηση Σταϊκούρα - Αυγερινού

Ε.Ε.Σ.
Ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Dr. Αντώνιος Αυγερινός
Ε.Ε.Σ.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα και του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, την Τετάρτη (09/02/2022). 

Οι κύριοι Σταϊκούρας και Αυγερινός είχαν μια άκρως εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Προέδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανέλυσε το τεράστιο και πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Οργανισμός προς την ελληνική κοινωνία, εστιάζοντας τόσο στη συμμετοχή του Ε.Ε.Σ. στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, όσο και στις δράσεις υποστήριξης των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της χώρας, που έχουν πληγεί σοβαρά από τις επιπτώσεις της.

Ο Υπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, εκφράζοντας παράλληλα έντονη διάθεση συμπαράστασης, στο μέτρο του εφικτού, στις πολυάριθμες ανθρωπιστικές δράσεις του Οργανισμού. Δεν παρέλειψε επίσης, να ευχαριστήσει τους ακούραστους εθελοντές του Ε.Ε.Σ, για την τεράστια και διαχρονική προσφορά τους προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υγειονομικό και εκπαιδευτικό υλικό σε 225 μαθητές της Λήμνου από τον ΣΦΕΕ και τον Ερυθρό Σταυρό