ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Ξεσπά η γιαγιά του 7χρονου Ανδρέα - «Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας»

Κυψέλη: «Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας» λέει η γιαγιά του 7χρονου
Intime News

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο «φως» για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη

Ο μικρός Ανδρέας την Πέμπτη (17/2) θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και θα συμπλήρωσε τα 12 του χρόνια αν δεν του έκοβαν τόσο άδικα τη ζωή στο διαμέρισμα - κολαστήριο στην Κυψέλη. Η αδελφή του Ιωάννα υπέφερε όχι μόνο για τις δικές της πληγές αλλά και για τα βασανιστήρια ακόμα και με τανάλια που ζούσε ο αγαπημένος της αδελφός.

Τόσο η μητέρα της όσο και ο σύντροφός της την χτυπούσαν, ενώ ο 33χρονος Πολωνός της απαγόρευε να πάει κάποιες ημέρες στο σχολείο για να μην γίνουν αντιληπτές οι μελανιές. Παράλληλα, σύμφωνα με το Star, ο σύντροφος της μητέρας της την έβαζε να κάθεται πολλές ώρες όρθια αλλά και γονατιστή ως τιμωρία. Ο 33χρονος κατηγορούμενος χτυπούσε τον αδελφό της, τον ανάγκαζε να κάθεται όρθιος στις γωνιές του σπιτιού, του απαγόρευε τη σίτιση και στις περιπτώσεις που λόγω πείνας έπαιρνε φαγητό από την κουζίνα τον ξαναχτυπούσε.

Η γιαγιά του Ανδρέα και της Ιωάννας ξέσπασε μιλώντας στο Star. Είναι συγκλονισμένη και δεν το χωράει ο νους της πως ο εγγονός της δολοφονήθηκε με τέτοιο τρόπο και πως η κόρη της γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια τι είχε συμβεί στο παιδί.

«Εννιά χρόνια έχω να δω το παιδί. Πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε και μου είχε απαγορεύσει να τα πλησιάσω και τα παιδιά και αυτήν. Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας! Τα παιδιά μια χαρά ήταν όταν έφυγαν από μένα» δήλωσε η γυναίκα σοκαρισμένη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυψέλη: Ο 7χρονος Ανδρέας ήταν τιμωρία από το πρωί - Η κυνική ομολογία της μητέρας του

Κυψέλη: «Οι τιμωρίες ήταν συχνές, δεν τον σταματούσε η μητέρα», λέει η αδερφή του 7χρονου Ανδρέα