Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: «Οι τιμωρίες ήταν συχνές, δεν τον σταματούσε η μητέρα», λέει η αδερφή του 7χρονου Ανδρέα

Newsbomb

Κυψέλη: Προκαλούν ανατριχίλα τα όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς η μητέρα και ο σύντροφός της

Η κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη αδελφή του 7χρονου Ανδρέα ήταν ο πρώτος άνθρωπος, που αποκάλυψε στους αστυνομικούς τα βασανιστήρια που ζούσαν τα δύο παιδιά από τον σύντροφο της μητέρας, αλλά και από την αδιάφορη στάση της 29χρονης. Επιπλέον, σύμφωνα με το Open, η αδελφή του Ανδρέα περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πάει στο σχολείο γιατί ήταν ορατά τα σημάδια κακοποίησης στο σώμα της.

«Οι τιμωρίες ήταν πολύ συχνές μέσα στο σπίτι. Ποτέ δεν τον σταματούσε η μητέρα. Τι περισσότερες φορές μας άφηναν νηστικούς με τον αδελφό μου. Κάποιες φορές που είχαμε σημάδια στο πρόσωπο και στο σώμα από τις τιμωρίες δεν πηγαίναμε σχολείο για να μην μας δουν. Θυμάμαι και μία μέρα που ο Μάριος πήρε μία τανάλια από αυτές που είχε για τη δουλειά και έσφιγγε τα δάχτυλα του Ανδρέα», φέρεται να είπε το κορίτσι στους αστυνομικούς σύμφωνα με το Open.

Προφυλακίστηκαν η «Μήδεια» και ο Πολωνός σύντροφός της

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης (15/2) προφυλακίστηκαν η «Μήδεια» και ο Πολωνός σύντροφός της που σκότωσαν τον 7χρονο Ανδρέα και έκρυβαν επί χρόνια το πτώμα του.

Οι δυο κατηγορούμενοι βγήκαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γραφείο του ανακριτή και δεν θέλησαν να μιλήσουν. Για φορτισμένη απολογία έκανε λόγο ο συνήγορος του Πολωνού, Αλέξης Φίλιος, λέγοντας πως ο εντολέας του δήλωσε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

«Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια. Δεν μιλούσε τόσα χρόνια για να μην χαλάσει την οικογένεια του», ανέφερε ο κ. Φίλιος και συμπλήρωσε ότι ο εντολέας του αρνήθηκε την κακοποίηση των παιδιών της συντρόφου του, την οποία άφησε εκτός του κάδρου του εγκλήματος, λέγοντας πως δε συμμετείχε.

Ανατριχίλα από τις ομολογίες

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος, όπως τις εξιστόρησε ο 33χρονος σύντροφος της μητέρας του μικρού Ανδρέα, ο οποίος ήταν αυτός που έδεσε το στόμα του με μονωτική ταινία για τιμωρία, καταδικάζοντάς τον σε μαρτυρικό θάνατο.

Η 29χρονη μάλιστα ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν ήθελε να ξέρει λεπτομέρειες της δολοφονίας του γιου του επειδή είχε κατάθλιψη, ενώ ο 33χρονος περιέγραψε πως κατάλαβε ότι το παιδί είχε χάσει τη ζωή του.

Η μητέρα του Αντρέα φαίνεται, πως γνώριζε και για τον αυτοσχέδιο τάφο που είχε κατασκευάσει ο 33χρονος για να κρύψει το πτώμα του γιου της, όπως επίσης και για το ότι ο σύντροφός της είχε τοποθετήσει τα οστά του 7χρονου στην εργαλειοθήκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Δεν πέθανε από ασφυξία ισχυρίστηκε ο Πολωνός κατηγορούμενος

Κυψέλη: Ανατριχίλα από τις ομολογίες της 29χρονης «Μήδειας» και του συντρόφου της