ΕΛΛΑΔΑ

Οι διανομείς απαντούν στον Πορτοσάλτε: «Εμείς βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε»

Οι διανομείς απαντούν στον Πορτοσάλτε: «Εμείς βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε»
Την αντίδραση των διανομέων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε 
Unsplash

Την αντίδραση των διανομέων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε 

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε το πρωί της Τετάρτης (23/2) στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα». Με αφορμή την αύξηση των τιμών στα καύσιμα, ο δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά: «Την βενζίνη δεν θα πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…»

Και πρόσθεσε: «Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Οι αντιδράσεις είναι έντονες στα social media, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος βρίσκεται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με τον Άρη Πορτοσάλτε «ξέσπασε» μετά από αυτές τις δηλώσεις.

Τη δική τους απάντηση στον δημοσιογράφο, έδωσαν οι διανομείς μέσα από ανάρτηση στο Twitter. «Εμείς πάντως ως διανομείς, που δεν μας λες και πλούσιους, μια χαρά αναγκαζόμαστε να βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε κιόλας!», απαντά αποστομωτικά το Δίκτυο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασμα κατά του Πορτοσάλτε - «Να το βάλουν στον κ@@ο τους δηλαδή το αμάξι;» (vid)

Το τερμάτισε ο ανεκδιήγητος Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι φτωχοί, παίρνουν λεωφορείο»

Θα καλέσει επιτέλους ο εισαγγελέας τον Άρη Πορτοσάλτε για διασπορά ψευδών ειδήσεων;